Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
BIOS-t mindig is csak akkor frissítettem, ha volt hozzá changelog és _az_a_javítás_ pont kellett, meg ha eleve valami sz@r volt.
De a Dell kezdeti hozzáállása elfogadhatatlan. Gondolom addig míg csak 1-2 két user jelezte, hogy besz@rt a laptop bios frissítés közben az "így jártál"-t kommunikálták, mert "biztosan elb@szta" a frissítést. Csak amikor tömegével jöttek a reklamációk kezdték megvizsgálni, hogy akkor ki is, és mit daszott el. -
Az én laptopomon már nem frissül a bios, mivel már unsupported lett (Acer Aspire 5732Z).
-
MODERÁTOR
-
Hunpriest
senior tag
BIOS-t én csak akkor frissítek, ha az aktuálissal van valami gond. Egyébként kockázatos mint azt a példa mutatja.
-
MODERÁTOR
Nekem ugyan HP-m van, de már eddig is viszonylag elég sok BIOS frissítés jött hozzá. Persze az ember tisztában van a kockázatokkal, de ha a gyártó mindig küld egy levelet, melyben erősen ajánlja a frissítést (HP strongly recommends transitioning promptly to this updated BIOS version which supersedes all previous releases.), és írják, hogy biztonsági javításokat tartalmaz, akkor elvárható, hogy vállalják is a felelősséget. Azért az elég felháborító, hogy leírják, hogy ha lejárt a garancia, hát akkor vegyél egy új alaplapot, meg szereld be.
-
Syl
nagyúr
válasz fornettisuti #19 üzenetére
Végül is, ban-olták a gépeket
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
fornettisuti
veterán
A visszajelzések alapján a Dell Inspiron 20 3052-es All In One és az Inspiron 3252-es készülékekkel van ban.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
bambano
titán
az ismeretlen eredet akkor válik gonddá, ha a tartalma is ismeretlen, de leginkább káros.
szemétséget pedig azért írnak a programba, mert megalapozottan feltételezhető, hogy tömegesen lyukasak a rendszerek. vagyis visszakerülünk oda, hogy azért van vírus, mert fertőzhetők a rendszerek, vagyis az eredeti programozás pocsék volt.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
nekem pl. volt olyan gépem, amin annyira régi volt a debian, hogy az ssh bug *MÉG* nem érintette.
amíg egy bios be tudja bootolni a linux kernelt, addig nem nyúlok hozzá.
eddig egyszer frissítettem biost, amikor az ivy bridge procik támogatásához kellett.a wannacrypt egyébként nem azért terjed, mert egyesek nem frissítenek, hanem azért, mert elsőre is szemét programot adnak ki a kezükből.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
ribizly
veterán
Ciki!
De azért nem kéne ebből ilyen hírverést csinálni. Inkább fel kéne hívni a figyelmét a user-eknek ilyenkor itt az oldalon, ahelyett, hogy ilyen klikk-gyűjtő hírt csináljatok belőle!
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Snoop-y
veterán
Miattam biztos nem (Applocker es SRP is aktiv a gepeimen plusz a Shadow copy is aktiv a szervereken) de kb egy kezemen meg tudom szamolni mikor frissitettem utoljara BIOS-t desktop gepen az elmult 15 evben (tenyleges problema eseten nyulok csak hozza)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Bios frissitesrol beszelunk. Azt nem szoktak nyakra fore frissitgetni csak ha valami olyan baja van egy adott termeknek aminel van kezzelfoghato elonye is a javitasnak es nem csak az hogy azt latom hogy 1.3
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Fred23
nagyúr
HP pipa, Dell pipa, ki lesz a következő?!
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Könyörgöm, hogy lehet ennek a cikknek ilyen címet adni? Nem lenne célravezetőbb egy figyelemfelkeltő cím az a lapcsalád oldalain jelenlévő tulajoknak,felhasználóknak?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sad_Vamp
őstag
intim kérdés: milyen gépen volt ennyi problémád a biossal? (csak hogy tudjam milyet nem kell venni)
NKM az ócska asusnál volt 2 ilyen probléma (ventilátor búgatás, meg még valami) azóta ASUS sem veszek“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
joghurt
addikt
Valami baj mindig lehet, amiért szükséges lehet frissíteni.
Nekem pl. az egyik BIOSnál indokolatlanul energiatakarékos módba váltogatott. A következő "javítás" ezt ugyan megoldotta, viszont folyamatosan zúgatta a ventillátorokat. Aztán a következő meg néhány USB eszközt nem ismert fel jól. A jelenlegi verzió csak az ujjlenyomat-olvasó kezelésében beteges, de szerencsére anélkül jól megvagyok.A te hozzáállásoddal az a gond, hogy az ilyenek miatt kaszált a WannaCry is: nincsen látható működési probléma, "csak" épp régóta közismert biztonsági lyuk, amit be kellene foltozni. Nem tudom, mi a rosszabb: megkockáztatni, hogy egy frissítés esetleg elrontson valamit, vagy hogy ismert hibákat, biztonsági lyukakat hagyjunk meg biztosan, szándékosan.
A tej élet, erő, egészség.
-
Snoop-y
veterán
Ami mukodik ne javitsd meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest