Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cami][us
senior tag
olyan kínai üzletbe ahonnan olyan élelmiszereket tud vásárolni ami senki másnak nem elérhető csak a kínaiaknak.
Mi lehet az? Cápauszony? Értékelem, hogy szereti a hazáját (feltételezve, hogy nem a kreditrendszerben akar jó maradni), még ha egy véres diktatúráról is van szó. -
-
Graphics
Jómunkásember
Mindent értek
De nem ezt kérdeztem természetesen, a többi nagyon szép, meg minden.
Ez nem beleállás, pusztán kíváncsi voltam, hogy van-e alátámaszthatósága az általad leírtaknak. A választ megkaptam, a többi a körítés.
Szerk.: Ebben az én oldalamról mi volt a megbélyegzés?
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Puma K
nagyúr
Amolyan halántékimpulzus gyanánt leírtam amit gondoltam.
Most az hogy te beleállsz az a te dolgod. Rád hagyom.Vannak gazdaságban szerzett tapasztalataim és személyes ismerőseim akiknek ugyan csak a tapasztalataiból táplálkozva jutottam arra mint amit leírtam.
Vannak ázsiai barátaim is akik a magyaron kívül még beszélik a saját egyik vagy mindkét szülő nyelvét az angolt és még esetleg más nyelveket: orosz, német spanyol, francia. Van iráni nő ismerősöm aki 17 évig élt Kínában és tanított angolt.
Van egyetlen egy kínai lány ismerősöm is aki ugyan Magyarországon született, de ha Kínával kapcsolatos _kérdések_ (és nem kijelentések) merülnek fel akkor már-már hisztérikus és diktatórikus módon reagál. Amúgy rendes aranyos lány.
Az már más téma, hogy ennek a kínai lánynak egy szőke kék szemű és fehér bőrű barátja van akit elszokott küldeni egy olyan kínai üzletbe ahonnan olyan élelmiszereket tud vásárolni ami senki másnak nem elérhető csak a kínaiaknak.
Jó lenne ha nem bélyegeznél meg.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
veterán
válasz Kiss4ever #16 üzenetére
és eladták az egészet ennek az okádék rózsaszín fúdpanda csodának.
Erről szó sincs.Nevet vált a Netpincér, jön a Foodpanda
Szó sincs tulajdonoscseréről, a Foodpanda a Delivery Hero cégcsoport márkája, amelyet már eddig is több ázsiai és európai országban használtak. Megmarad a cég csaknem 6000 éttermi és üzleti partnere, és továbbra is együtt dolgoznak majd a több mint 4300 szerződött futárpartnerükkel, hogy kiszolgálják a most már több mint kétmilliós megrendelői bázisukat.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Kiss4ever
csendes tag
Amúgy mostanában úgy is ez a divat, a netpincér is végre normális volt kiforrta magát, aztán másfél-2 éve jött a vezető váltás akik fűt fát ígértek h majd milyen nagy fejlesztések lesznek és ők mindent megtesznek majd h a vásárlói igényeket mégjobban kielégítsék bla bLa, aztán nyílván kamu volt az egész fogták és eladták az egészet ennek az okádék rózsaszín fúdpanda csodának. Ehhez értenek a magyarok mindent kiárulni a külföldieknek ami jó.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Tehát semmi konkrétum. Nyugodtan mondd ki. Sima előítéletesség.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
És meg tudod erősíteni, hogy a pénze Kína felé mozog? Van erre bármiféle megerősítés, avagy pusztán spekuláció?
-
Graphics
Jómunkásember
-
Puma K
nagyúr
Az hogy mit hol alapítanak az egy dolog. Az hogy kiknek a pénze mozog benne és kik vesznek ki belőle az már nem mindegy.
"Tony Xu (born Xu Xun, 1983/1984) is a Chinese-American billionaire businessman, and the co-founder and chief executive officer (CEO) of DoorDash. Born in Nanjing, China, Xu immigrated to the United States with his parents at the age of five."
-
BiP
nagyúr
Biztos én vagyok fordítva bekötve, de a címből teljesen azt sejtettem, hogy a Wolt fog felvásárolni valami céget, és így bővül. (vagy csak beugrottam a clickbaitnek)
-
-
Graphics
Jómunkásember
Itt melyik fél kínai?
A Doordash teljesen amerikai cég. Kalifornia egész pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
A kínaiak már az ételkiszállításban is bevásárolják magukat?
Tényleg nagyon rajta vannak, hogy a korábbi dominanciájukat visszaállítsák.Mondjuk így nem kevés információhoz férnek hozzá, hogy adott embernek mi a neve, mobiltelefonszáma mi az 1-2 vagy több címe ahol szokott lenni és ahová rendel.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest