- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz King Unique #591 üzenetére
Abszolut elfogadom ha valakinek meg a win8 + metro felulet tetszik. Amig van valasztasi lehetoseg addig teljesen rendben van. Ha valakinek nem tetszik, eltolja a biciklit masik OS-re, vagy megszokja. En csupan probaltam vazolni, szamomra miert nem annyira szimpatikus, termeszetesen hozza tudnek szokni a win8hoz is es a modern felulethez is, de amig latok mas alternativ lehetosegeket, addig vegigprobalom a tobbit is es kivalasztom a nekem leginkabb megfelelot.
Ugyanezt csinaltam a mobil OSekkel is. Megjelenesetol ios-t hasznaltam sokaig, aztan tavaly kiprobaltam a BB10-es rendszert (ami nagyon szuper) es most a droidot, de amint lehet visszaterek ios-re mert nekem az a rendszer az jelen pillanatban ami megfelelo.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
En egyebkent nem ruhellem a windowst, sot. Win7-ig teljesen jok elvagyok vele. Altalaban gamer pc-im voltak es nem okozott gondot a hardvernek a legujabb win os sem soha, egyedul ez a 8-as nem tetszik, pontosabban az irany, amerre tart a modern ui-al karoltve. Illetve ugy gondolom, hogy a 21-ik szazadban mar van annyi ero a gepekben, hogy egy os nem csak funkcionalis hanem egyben szep is lehetne, persze ez viszonylagos. A 8 minimalizmusat is visszalepesnek erzem pl az aeroval szemben.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
Felesegemnek van egy osregi fujitsu simens laposa valami osdi celeronnal szerelve + talan 512mb ram. Amikor vettuk, akkor valami linuxal arultak, de parom win-t akart ami egy vista lett, ami kepes volt driver hiba mentesen kezelni a gepet nagy kuzdelmek aran, cserebe mocskos lassu volt termeszetesen. Egy ido utan mar tetu lassu volt a rendszer,ami tavaly megadta magat (hardveres gond) miutan visszakaptuk a gepet, kockaztattam es felraktam egy Elementary OS-t. Hiba nelkul ment fel, mindent azonnal kezelt ahogy azt kell. Volt wifi bekapcs utan azonnal (vistan meg fn+f7 et kellett nyomkodni hogy bekapcsoljon, itt autonatikusan ON) es egy csomo ilyen aprosag. Asszony gyuri renduletlenul azota is megelegedesere. Egy hetig kerdezgetett neha ha valamit nem talalt, de volt hogy maga rajott a megoldasra. Azota ocsemnek is eraseltem a toldozott xpjet es kapott egy ubuntu lts-t amivel teljesen jol elvan, minden megy ami kell neki. En meg gondolkodok egy mac OS-en mac minivel win8 helyett.
Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy a win7-el semmi bajom, sot. Minden tokeletesen megy rajta (kiveve az itunes ujabb frissites, az sehogyse), szoval azzal semmi gondom. Win8 irany viszont nekem nem jon be mostanra. Tobb apple cuccom is van regota, csak desktopon nem tertem at, de a win8 most egy jo lokest adott abba az iranyba.[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz quailstorm #455 üzenetére
Vilagos, de annyit azert hozza tennek a teljesseg kedveert, hogy az egyseg sugaru usert a legkevesbe sem fogja erdekelni, hogy kinek a hibaja ha omlik a rendszere, csak azt fogja belole erzekelni, hogy a winX mar megint osszeomlott (meg ha az valojaban egy 3rd party program, drv hibaja okozta is). De a user csupan hasznalni szeretne a rendszert, melyebb hozzaertes es idoveszteseg nelkul. Termeszetesen a hozzanemertes merteken lehet vitatkozni egy pc eseteben, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sokan vannak akik egyaltalan nem ertenek a pc lelkivilagahoz de van valamilyen pecejuk amit szeretnenek hasznalni.
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz quailstorm #451 üzenetére
Nalam pont az ellenkezoje tortent. Tetszett a win8 amig nem talaltam szemben magam az update problemaval. Segond, kezdjuk elolrol. Felraktam masodjara is. Ment minden rendben aztan megint lehalt egy frissites hatasara. Ok akkor nekifutas harmadszor is, hatha user error. Utoljara egy auto update hatasara black screen. Ha usererror is volt, akkor sincs se kedvem se energiam meg otthon is ilyennel kinlodni -> vissza win7. Azota (negyed eve) semmi gond. Csak mukodik. Annyira marginalis elonyoket nyujtana a w8 hogy nem kiserletezek tobbet. Jatszogatni mar se kedvem se idom, csak hasznalnam a gepet neha, szivas nelkuk. Nyilvan ha elkezdenek foglalkozni vele, akkor valoszinu ki tudnam sakkozni, hogy mi okozhatja a hibat... de nincs energiam ra.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
En haromszor futottam neki a win8-nak, mindharomszor valamilyen frissites tette tonkre a rendszert, volt kozte black screen is. Azota visszaraktam a hetest es nincs gond, c szimplan csak teszi a dolgat. A 8.1-el mar nem is kiserletezek mert egyszeruen sajnalom ra az idomet. Ceges kornyezetben is win7-et hasznalunk, nem ritkan ket-harom visual studioval, photo shoppal es sok egyeb programmal megnyitva es betonstabilan mukodik (otthonrol vpn-el egyetemben). Szoval a win8 nem aratott nalam osztatlan sikert ha enyhen akarok fogalmazni.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
KraX
őstag
válasz VaniliásRönk #237 üzenetére
"Aki XP után nem tud 7-et használni, annak biztosítanék egy szamuráj kardot és néhány perc magányt."
Zsenialis!
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!