Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz Deller2010 #61 üzenetére
Én nem lovagolok a szavakon. Csupán a véleményemet védtem meg amivel úgy tűnik egyesek nem értenek egyet.
Megértem, hogy lesz@rják. És pontosan tudom hogy miért teszik ezt. De ez nem változtat azon a tényen hogy ezzel egy negatív képet állít ki magáról. Ami persze nem érdekli mivel így is úgy is megy a szekér.A HW jelenlét azért nagyon jól tud jönni. Nem mindegy hogy egy gombnyomásra bárhová betudsz jutni vagy pedig hosszú órákon, napokon keresztül kell próbálkoznod és görcsölnöd mire sikerül.
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen behatolásnak mindig nyoma marad. Viszont ki tudja, hogy mire képesek, ha teljesen uralni tudják a hardvert. Lehet észrevétlenül fognak ki-be járkálni a hackerek.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
csibe1
addikt
válasz Deller2010 #47 üzenetére
Pl. így :
(#47) Deller2010
Félkövérrel beírod a hozzászólás számát és a nevet, utána meg simán mehet a válasz.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Huma
addikt
válasz Deller2010 #44 üzenetére
Az emberről sokat elárul az, hogy mennyire tartja rendben a kertjét. Ezt le lehet vetíteni egy cégre is. Én biztos nem alkalmaznék egy olyan céget amelyik annyira nem ad a látszatra, hogy egy normális honlapot sem csináltat magának, holott nem tétel a számára. Ez nekem azt jelzi, hogy valószínűleg a munkát is hasonló felületességgel, nemtörődömséggel végzi el.
Ez persze messzemenő következtetés, de van alapja. Engem mindenképp óvatosságra intene egy ilyen dolog.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Syl
nagyúr
válasz Deller2010 #44 üzenetére
Idézet az alapelvekből:
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."(#47) Deller2010
Így
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest