Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A jót és rosszat csak a hely, az idő és a mennyiség választja el. Ha a három közül valamelyik nem stimmel akkor rossz. A digiális fejlődés szeritnem jó dolog, de az én életemet sokkal jobban segítené, ha differenciáltabb belső és érzésvilágom lenne, ha jobban tudnék kapcsolódni más emberkhez, mintha jobb kognitív képességeim lennének. Ha tippelnem kellene, akkor a mai ovisok mire felnőnek a szuper kognitív képességek helyett szuper szociális képességekre lesz igény.
-
addikt
Szerintem az online kapcsolat nem tesz jót a való világban történő leülünk, iszunk egy kávét, elemegyunk sétálni tevékenységeknek, mivel online nem kell elmenni a helyszínre, sokkal kényelmesebb az egész, főleg a mai világba amikor a legtöbb embernek elege van és fáradt. Pedig ennél nincs jobb, sokkal "intimebb" mint mosolygós jeleket küldeni.
[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
EmberXY
veterán
A fejlődést nem lehet megállítani, a digitális eszközök egyre nagyobb teret nyernek, ez abban is megmutatkozik, hogy egyre fiatalabb korban kezdik használni az ilyen eszközöket. Ma már az okostelefon, tablet szinte alapkellék, ezelőtt 20-30 évvel még nem is ismertük ezeket. És valóban, az, hogy ez a természetes tapasztalást is kezdi helyettesíteni, az aggasztó.
Up the Irons!
-
törölt tag
Szerintem a biztonságos net használatot a gyerek morális értékei, belső világának minősége és a család támogatása fogja meghatározni. A korai! tablet használat és tv nézés szerintem pont a belső világ színesedését és differenciálódását hátráltatja. Azért bevinni az oviba, mert otthon is van, az szerintem pont a rossz megoldás. Nálunk ovisok a gyerkőcök, de az okos tefon és számítógép nem az ő dolguk, lehetőleg mi sem azt nyomjuk amikor velük vagyunk. Cserébe már felismerik szinte az összes növényt az erdőben, tudják mi ehető és mi nem :-)
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Mobilinternet világában hogy kell értelmezni a "X időt tölt neten" kifejezést? Ha 3 órán keresztül 10 percenként átlag fél percre ránéztem a telefonra, akkor 3 órát neteztem? Vagy 15 percet?
-
janeszgol
félisten
Sose bizonyosodik be az, amiről a média ír. Nem is azért írnak róla, hogy igaz lenne, hanem azért, mert jól hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest