Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Hát, szerintem sok szülő nem örülne, ha az 5-10 éves kisgyereke pucér emberes képeket nézegetne az Instagrammon, emiatt valamennyire jogos egy külön "buborék" létrehozása.
Arról nem beszélve, hogy lassan (már?) az Insta az új top közösségi platfrom, nem a Facebook, sok tininek nincs is FB accountja - tudom, mindkettő egy céghez tartozik.Az gáz, hogy keresés nélkül is tudom, mi az a cocomelon?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Necroman_Mk2
őstag
Nyilván nem ez a fő profiljuk, de mert akarva-akaratlanul sok fiatalkorú használja ezeket, ezért nem árt, ha ők is megnézik ennek a hatásait.
#4 Fecogame Egyszerű: van rá igény, és a Google pl. csinált YouTube Kids-et.
#5 kilua Nem mintha védeni akarnám a szülőket, de anno mi is 12-13 éves tiniként toltuk a 18+ véres belezős játékokat, mint a Mortal Kombat vagy a Quake.
#12 k-adi Az tény, hogy még nem felnőtt, de biztos nem úgyanúgy érez és gondolkodik, mint egy 6-8 éves. Szinte hihetetlen, hogy ezt nagyon sokan idősebb fejjel elfelejtik, és egy kalap alá veszik a 10 év alattiakat a tinédzserekkel!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest