Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
x007
tag
Hát én már nagyon kiváncsi vagyok, mennyi részesedésváltozást fog okozni ez a szánalmas huzavona...
-
Psychonaut
veterán
válasz attila9988 #4 üzenetére
Az egyébként jogos kifogás volt, hogy nem lenne jó megoldás ie ablakban megkérdezni hogy melyik böngésző kell az embernek.....
Francokat, az egész értelmetlen volt.
moonman: engem terapeuta kezel, napi 4 órában Windows logót látni maradandó károsodást okoz.
-
Penge_4
veterán
Random kérdés: Modemregisztrációt hogy lehet böngésző nélkül elkövetni? Van rá valami advanced megoldás, vagy mindenképp előrekül a jó öreg pendrive egy portable böngészővel?
-
moonman
titán
tévedés azt hinni, hogy egy random kevert listánál random lesz a választás is. a többség továbbra is a "kék e betűre" vagy a "google-re" fog kattintani. ez a két dolog manapság a zinternet szinonímája.
az más kérdés, hogy amikor feljön a válsztott jószág telepítője, sikítva fog a piros x-re kattintani és tovább használni, amit addig.
-
moonman
titán
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
azért, mert hátha eszedbe jut, hogy mégsem jól választottál az elején, esetleg kényszerítettek, vagy épp be voltál rúgva, amikor kattintottál.
a Windows logót azért otthagyhatják a start gombon, vagy az is pszicho-terrornak számít?
[ Szerkesztve ]
-
attila9988
őstag
Azért ez már elég korrekt megoldás lenne. Reméljük a véletlenszerű nem azt jelenti hogy tízből nyolcszor ie kerül előre.. Na jó ez csak vicc. De azért biztos vagyok benne hogy lesznek majd akik letesztelik ezt is..
Az egyébként jogos kifogás volt, hogy nem lenne jó megoldás ie ablakban megkérdezni hogy melyik böngésző kell az embernek.....„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
MODERÁTOR
Na végre! Független felületen, a befolyásolhatóság teljes nélkülözésével, végre megvalósulhat, ahogyan értelme is van neki. Így maximum orosz rulett, hogy a kevésbé hozzáértő, egyáltalán nem érdekli hozzáállású felhasználó mit telepít mikor az első böngészőt a sorban kiválasztja.
-
Inkább tennék kötelezővé a legújabb verziójú IE-re való frissítést.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Mr.Csizmás
titán
nehéz szülés volt
de a meglévő felhasználóknak minek kell a választóképernyő a win updaten keresztül?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest