Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

válasz attila9988 #46 üzenetére

Mekkora marhaság... Otthon van mondjuk egy notebook, és egy telefon, és a kettő szinkronizálásához küldjem fel az adatokat a "felhőbe".... érzed azért hogy eléggé gyenge érv volt ez..

Nem küld fel semmit, eleve felhőben lesz (én így képzelem) a gépen levő offline mentés a "biztonsági másolat" illetve a lehetőség a kapcsolat nélküli munkára.

Megjegyzés részemről ehhez a témához:
    Jómagam se tudok többet mint itt gondolom mások, de van elképzelésem az esetleges működéséről, hogy hogyan lehetne "normálisan" megvalósítani ami az előnyeire épít a rendszernek. Ha én építeném ki én ilyen dolgokra figyelnék, de ez nem jelenti azt, hogy valóban ilyen módon fognak-e működni.

#48:
    Valószínű mézesmadzag :DDD

félreértés ne essék, nem tekintek erre az eszközre megváltóként, de szerintem ez a jövő, ebbe az irányba fognak fejlődni a dolgok, mert ez majd kommunikál majd az autóddal és a napszemüvegeddel is.. sőt lehet a hűtőd is ez alapján azonosít majd... bár ez már nagyon távlati.. bár a házi robotod (vagy androidod) biztos használja majd ezen profilodat.

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G

Új hozzászólás Aktív témák