- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Érzem, hogy ha az utolsó bekezdés bmelyik részére is reagálnék, azért instant bannolnának innen..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
hemaka
nagyúr
Jobs papa kemény dió volt.
-
addikt
hát igen, egy ilyen bekezdéssel záródó cikknél vagy a hsz-eket kéne letiltani, vagy ki kéne jelenteni, hogy büntimentes topik. ez így nagyon csali, akár pro, akár kontra érzi magát megszólítva az ember. azzal együtt, hogy ez egy hivatalos önéletrajz idézete.
the cake is a lie
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Felnőtt ember azért kibírja, hogy nem írja meg, amit egyből gondol. Nyilván nekem személy szerint is megvan a véleményem a dolgoról, de én sem mondok semmit. Mondjuk engem csak Parci tudna bannolni, vagy én rakhatnám ki saját magamat.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
joysefke
veterán
Nagy szavak egy halott embertől...
Mellesleg a tény, hogy ennyi időbe és jogi kutatómunkába kerül kitalálni, hogy egy szabadalom nincs-e megsértve illetve, hogy egyáltalán ki birtokolja a kérdéses szabadalmat, az egész szabadalmi rendszer komolytalanságát mutatja. Ez így csak a jogászoknak és a "szabadalmi atomfegyvereket" birtokló cégeknek jó. Annak aki teremteni is akar már nem...
J.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Ja de végűl is a makacs attitűd őt pusztította el.
Ez viszont talán lehetőságet ad arra,hogy változzon ez az eszement szabadalmi harc.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Tikakukac
titán
Én kibírom, de a fórum "lakossága" nem egészen ezt követi, pláne manapság. Mondjuk megnézném amikor elszabadul a troll-Bocha és kirakja magát a topikból, de legyen ez csak elméleti síkon inkább, van így is elég válogatni való a hsz-ek között
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Youri
veterán
Jellemzi a társadalmat, hogy egy ilyen figurát istenít boldog boldogtalan...
RTX ON
-
echterion
nagyúr
Az az utolsó bekezdés azért nem kicsit erős.
-
ArchElf
addikt
És ugye a termonukleáris háborúban az győz, akié az első csapás
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
proci985
MODERÁTOR
hm, nem is tudtam, hogy az S3mat megvette a htc. bár mostanában, hogy a via gyakorlatilag kiszállt az alaplapok közül, ez annyira nem is meglepő.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest