Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
egyszer rákerestem a tojásra mert érdekelt, hogy hogy mikor lesz csirke belőle ... azóta tojásokat meg csirkéket kapok a google reklámokban
-
addikt
"Bram Bout, a Google oktatási termékcsaládjáért felelős vezetője szerint a vállalat az üzleti és kormányzati
Apps csomagok esetében is meglépi a fenti változtatást."Eddig az üzleti csomagokat scannel-ték? Nem hittem volna. Korábban egy olyan cégnek dolgoztam, amely egy részben google konkurens terméket fejlesztett és már az is fura volt, hogy ennek ellenére a hivatalos e-mailezésük Google Apps-os volt, de ezek szerint az is benne volt ebben a szerződésben, hogy a google scannelheti a konkurens termék fejlesztéséről szóló leveleket.... hát... érdekes.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
hemaka
nagyúr
Az en levelezesem altalaban kimerul a vicces kepek es az elfelejtett jelszot resetelo emailekben, nemi netpincer kaja rendelesekkel megspekelve. Ezeket szkennelheti felolem naponta akar tobbszor is.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
spirit007
senior tag
Persze-persze.
Hagyjuk már Rózsit/Riskát legelni... -
balajti
tag
Van aki még elhiszi az ilyen "megígérjük, hogy nem turkálunk a személyes dolgaid között" típusú bejelentéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Igazi monstrum lesz az új generációs Xeon
- PayPal
- Socket AM5-ös alaplapok négyesfogata futott be az MSI csapatából
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest