Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
a "Foo"?
meg ha nem is ismered minimal szinten a programozast, akkor is csak ra kellett volna keresni, google elso talalat! http://en.wikipedia.org/wiki/Foo
"""The terms foobar (/ˈfuːbɑr/), fubar, or foo, bar are sometimes used as placeholder names in computer programming or computer-related documentation."""[ Szerkesztve ]
-
helltp
aktív tag
Azért az is simán lehet hogy egy nagyjából összetákolt igen csak preproduction prototípus adatait csodálhatjuk.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
C$abi
aktív tag
Chromebook Androiddal. Legalábbis gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
Úgy látszik betört a Tegra 4 nem várnak az s805-re
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Valzor
aktív tag
Vagy totál kamu vagy most szivárgott ki az első Chromebook ami Androidot futtat. (Nexusbook? )
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
kakuk.tamas
addikt
Én is ezt néztem.
Amúgy nem lehet, hogy ez lesz a Google Nexus TV?!
Habár a kijelző akkor se stimmel...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
dsr
senior tag
Hát azért van itt pár kissé hihetetlennek tűnő info...
-
Szatyor95
senior tag
Back camera: Not Supported
Front camera: Not SupportedFeatures: Camera(face): Yes
Na ezt nem értem hogy sikerült.
Nyugodj békében Integra!
-
benco
tag
Vagy egy TV-hez csatlakoztatható miniPC. Bár erre ott van a Chromecast, de az nem az igazi. Kiváncsi vagyok
"nem az van, hogy ücsörgünk a tengerparton és kézzel fogunk halakat" -Bog. Nexus 4
-
babkukta
senior tag
Az is barom, aki kitalálta, h ez lesz az új Nexus. Csak a Featuresekre kell ránézni. Olyan alap dolgok hiányoznak belőle, ami táblagépeknek kritérium!! Egy Nexust pedig nem fognak ezzel elrontani.
Nem beszélve arról, h szvsz egy csúcs táblának már nem FHD-val kell jönnie.Üdvözlettel, Tibi
-
bajaki
őstag
Hát szerintem sem ilyen lesz a gép....
-
Graphics
Jómunkásember
EZ biztos valami tévedés lesz :..
Szerintem ez így valami fake-hír kategória
A kijelzőnél ott a No Touchscreen. Ez vajon mit jelenthet. Hamarabb lesz ez valami netbook-féle, mint tablet.
A többi specnél is olyanok vannak kihagyva, amiket inkább kisméretű net-notebook-ok kapnak/nem kapnak. Szóval maradjunk annál, hogy ez biztos nem tablet inkább egy Google Nexus Chromebook
[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
Szerintem nem FHD lesz. Én úgy gondolom hogy a mostani QHD-s időkben nem hoznak ki 10colon FHD kijelzős gépet. Főleg hogy az előző nexus 10 is nagyobb felbontással rendelkezett ha jólemlékszem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest