- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Corel Draw topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- VPN topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
a többi csodaböngésző erre miért nem képes?
Képzeld el, az Opera már nem egyszer szólt, amikor egy-egy hibásan megírt scriptes oldalba futottam. Egyszer még a Firefox is (már az 1.5-nél), azóta nem használtam huzamosabb ideig. De valahogy sem a Sunspidernél, sem a V8-nál, sem a Dromaeo-nál nem szólt még, gondolom van annyira intelligens, hogy felfogja: ezek tesztek. Csodálom, hogy az Acid3-nál nem szól.
ennyi eszed van egyébként, meglátsz egy üzenetet és már indítod is a fikagépet.
Te meg fikázod a Firefoxot, sőt még a FF usereket is általánosítod, mint hülye tudatlan barmok, akik mé' nem használnak IE-t. Tudod, stílus a "stílus" ellen.
a html5 még mindig nem szabvány.
Attól, hogy még nincs teljesen kész, miért kell a nagy Microsoftnak mindig leghátul kullognia? A legutolsó noname böngésző is támogatja már elég jól, egyedül az IE nem. Szabványkövetésben az IE van a leghátul.
egy kalap alá vettél olyan technológiákat, amiknek semmi közük egymáshoz.
Azon kívül valóban nem, hogy mindre van szabványos, nyílt és kevésbé erőforrászabáló alternatíva. Annyi közös még bennük, hogy elég sok oldalon találkozik velük az ember (kivéve talán még egyenlőre a SL-ot).
Silerlight (kis L-lel) mióta erőforrászabáló?
A JavaScripttől jobban. Hidd el, tudom itt van a sidebaron az All CPU Meter, biztos hazudik, ahogy a Process Explorer (ami MS-től eredeztethető) is.
QuickTime, WMV normális tömörítéssel mióta erőforrászabáló?
Ogg Vorbis-tól és x264-től jobban. És akkor a minőségről és a többiről (opensource) még nem is beszéltem. Plusz ha benne lesz a HTML5 szabványban, akkor hülye pluginek sem kellenek hozzá. A QuickTime a legtrógerebb mind közül, náluk fizetni kéne a teljes képernyőért.
Új hozzászólás Aktív témák
it A magyarok több mint fele a Mozilla böngészőjét használja, derül ki a statisztikákból. Sem a Chrome, sem az Internet Explorer 8 nem vett lendületet.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Napelem
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest