Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz Penge_4 #102 üzenetére

"A warning csak figyelmeztetés, nem hiba."
    ahhoz képest Firefoxban és Chrome-ban is hibásan jelenik meg.

"ha korlátozott felhasználóval beírom a futtatásba, hogy "regedit" visszadob, hogy nincs hozzá jogosultságom"
    nem tudom, milyen Windows-od van, de természetesen elindul a regedit.

"megváltozott volna XP óta, mert abban még így volt."
    nem volt.

"az InPrivate Filter nem reklámblokkoló.
    Így baromi könnyű érvelni."

ez nem érv, baszod, ez tény.

"Ha azt mondom, hogy az IE8-ban nincs reklámblokkoló és milyen gáz ez így 2009-ben, akkor felhozod az InPrivate filtering-et, mint alternatívát."
    mivel használható arra is. komolyan, neked még a szar is ízetlen.

"Maradjunk annyiban, hogy sufnituning megoldás, de annak meg túl buta."
    maradjunk annyiban, hogy még mindig nem érted.

"erre van registry-s megoldás is?"
    próbáltam nem registry-s megoldást mutatni, mert tudom, hogy arra harapsz, erre tessék.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\InfoDelivery\Restrictions]
    "NoSearchBox"=dword:00000001

"Egyébként arra tudsz valamit, hogy mindig nyissa meg a korábban megnyitott tabokat automatikusan és ne kelljen a Reopen Last Browsing Session-ra kattintani?"
    ilyen lehetőség nincs. (ha belegondolsz, nincs is sok értelme, ha egy folyton lefagyó oldal miatt indulna újra, így végtelen körbe szorulna.)

"Amikor megnyomom a Ctrl+T-t kb fél másodpercig "Connecting..."-et ír, majd átvált az új tabra."
    valamelyik add-on lassan inicializálódik. Java és hasonlók jellemzően.

"Az IE-nél ugyanazt a hibát követték el, mint az XP-nél. Túl sokáig halogatták a következő verziót."
    teljesen mindegy, másfél éven belül két fő verzió is kijött, de továbbra is szapulja mindenki, pedig eszméletlen nagyot ugrott minőségileg az IE6-hoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák