Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz VaniliásRönk #14 üzenetére
Képtelenség mindet azonosítani, ezért az ESET-nek vagy aktuális antivírusodnak az a dolga, hogy minél többet tudjon azonosítani/megállítani de mindig lesz ami átslisszan.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz VaniliásRönk #7 üzenetére
Hja mondom mivan búlvárlap leszünk. Rodman megint Koreába ment?
Live-Die-Respawn
-
Narxis
nagyúr
válasz VaniliásRönk #10 üzenetére
Nem teljesen az ESET dolga az emberi figyelmetlenség kivédése.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ceia
őstag
válasz VaniliásRönk #10 üzenetére
Annyira azért nem jó, mint ahogy sokan hiszik Ezt az exe-t elküldtem egy barátomnak, hogy próbálja ki, az ő Avast-ja észreveszi-e.. dehogy vette. Az sem valami jó.. én is kipróbáltam, de sosem jelzett semmit - az pedig lehetetlen nálam, hogy semmi ne legyen. Azt mondta, az Avira meg túl sokat jelez
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
ceia
őstag
Azért ezt a kis rosszcsontot nem vette észre az ő scannerük sem. A gépemen az Avira egyből jelez és blokkolja az exe-t, amint a gépre kerül. Kár érte, egy régi kedvenc játékomban találtam, mikor újra játszani akartam vele. Azelőtt Eset Security volt az előző gépemen, és az sem vette észre és így játszottam vele
A Kaspersky még hagyján, a Malwarebytes nagyobb csalódás, mivel azt is használom..
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Namelesske
addikt
[Tankcsapda - Jönnek a férgek...] Már azt hittem
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
VaniliásRönk
nagyúr
"A férgek csak jönnek, és kémkednek"
Azt hittem az amerikaiakról van szó.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
sh4d0w
félisten
Ebből is látszik, hogy a heurisztika ma egy kalap kakát nem ér.
https://www.coreinfinity.tech
-
xmaas
őstag
Ezek a Kasperkys gyerekek nagyon a szeren vannak csak nehogy majd kideruljon kitudja mennyi ev mulva hogy azert voltak ennyire profik mert sajat maguk fejlesztettek ki ezt a sok szemetet
-
LLKobe
veterán
Lemaradt a cikk vége.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest