Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #14 üzenetére
Képtelenség mindet azonosítani, ezért az ESET-nek vagy aktuális antivírusodnak az a dolga, hogy minél többet tudjon azonosítani/megállítani de mindig lesz ami átslisszan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk #7 üzenetére
Hja mondom mivan búlvárlap leszünk. Rodman megint Koreába ment?
-
válasz
VaniliásRönk #10 üzenetére
Nem teljesen az ESET dolga az emberi figyelmetlenség kivédése.
-
ceia
őstag
válasz
VaniliásRönk #10 üzenetére
Annyira azért nem jó, mint ahogy sokan hiszik
Ezt az exe-t elküldtem egy barátomnak, hogy próbálja ki, az ő Avast-ja észreveszi-e.. dehogy vette. Az sem valami jó.. én is kipróbáltam, de sosem jelzett semmit - az pedig lehetetlen nálam, hogy semmi ne legyen. Azt mondta, az Avira meg túl sokat jelez
-
ceia
őstag
Azért ezt a kis rosszcsontot nem vette észre az ő scannerük sem.
A gépemen az Avira egyből jelez és blokkolja az exe-t, amint a gépre kerül. Kár érte, egy régi kedvenc játékomban találtam, mikor újra játszani akartam vele. Azelőtt Eset Security volt az előző gépemen, és az sem vette észre és így játszottam vele
A Kaspersky még hagyján, a Malwarebytes nagyobb csalódás, mivel azt is használom..
-
Namelesske
addikt
[Tankcsapda - Jönnek a férgek...] Már azt hittem
-
VaniliásRönk
nagyúr
"A férgek csak jönnek, és kémkednek"
Azt hittem az amerikaiakról van szó.
-
Ebből is látszik, hogy a heurisztika ma egy kalap kakát nem ér.
-
xmaas
őstag
Ezek a Kasperkys gyerekek nagyon a szeren vannak csak nehogy majd kideruljon kitudja mennyi ev mulva hogy azert voltak ennyire profik mert sajat maguk fejlesztettek ki ezt a sok szemetet
-
LLKobe
veterán
Lemaradt a cikk vége.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Kaspersky Lab munkatársai szerint egy kifinomult, katonai célokat támadó vírus inspirációt adott egy újabb, hasonló malware elkészítéséhez.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Robot fűnyírók
- Netflix
- Tesla topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kés topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest