Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz talpalavalo #17 üzenetére
persze, én is nyomnám fel az ilyen ügyvédet rögtön a kamaránál, ebben egyet értünk.
I humbly and respectfully decline™
-
talpalavalo
aktív tag
Ez nagyon sok szakmával így van, akkor ne legyen senki orvos mert csak a műhiba perekről hallani és még sorolhatnám, hülye emberek mindig vannak.
Ezek az ügyvédek meg nah... Igazából balekokra vadásztak, aki fizetett nekik az meg is érdemelte...
Én tuti nem adtam volna nekik egy fillért sem, inkább helyben kidobom a gépem az ablakon utána meg próbálja meg bebizonyítani, hogy bármit is letöltöttem.. Szerencsére minden kimagyarázható... -
anulu
félisten
ha nagyon tudni akarnának, akkor pár ember kap a zsebébe némi ajrót, aztán ennyi. jól ki van ez találva
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Vladi
nagyúr
Hülye kérdés, hogy az apeh tud -e róla?
il sole non sorge più ad Est!
-
zazahoho
őstag
Sajnálom ha sarkosan fogalmaztam,csak úgy vagyok vele ,eddig nem volt még jó tapasztalatom ügyvéddel .Fent említett műsorok nem mérvadóak a véleményemben.
10 éve volt esetemben ügyvédnek fizettem ,hogy képviseljen az ő általa kért összeget ,3 tárgyalásból 1 el sem jött .Kérdésemre miért?...válasz: mert fontos dolga volt .
másodfokú ítéletről nem is tudtam,mert arról a bíróság nem értesített csak a jogi képviselőt.3 hónappal a jogerős végzés után tudtam meg mi történt.
Ismeretségi körben is csak az nyer aki meg tud fizetni jó kapcsolatokkal rendelkező ügyvédet .Napi munkám miatt sok cégnél megfordulok ,szinte az összes hazai és nemzetközi ügyvédi irodánál jártam már ,és merem állítani kb 10-20% aki korrekt és emberközpontú.
Remélhetőleg te a 10-20% ba fogsz tartozni[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Magnum_
nagyúr
pont az ilyen hozzászólások/vélemények miatt van egyre inkább kevesebb kedvem ügyvédnek lenni, mert zúgügyvédek mindig voltak és lesznek is, azokról és az ügyeikről általában van hír, így alakul ki az általános rossz vélemény róluk, de másik oldalról legfeljebb csak a szakma tud, mert a normálabb ügyvédek ugye nem szerepelnek az Aktív/Fókusz stb szenzációhajhász műsorokban jobb esetben...
I humbly and respectfully decline™
-
ArchElf
addikt
válasz dear plastic #11 üzenetére
Megjött az SG Expert Te tényleg nem tudsz leírni egyetlen expert hozzászólást sem az expert szó használata nélkül. Igazi expert Expert vagy
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
dear plastic
csendes tag
jól tették! a torrentezőknek is vannak jogai! a bíróság expert döntést hozott szerintem.
-
olbaidhun
őstag
Arc leszakad, rengeteg szemtelen ember van..
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
bigz
tag
"tekintet nélkül arra, hogy a megfélemlített illető ártatlan volt-e a szerzői jog megsértésében vagy nem."
Elo beszedben nyilvan nem zavar sok vizet, de cikkben inkabb a "bunosseg felol" kozelitenem meg a dolgot, es szerintem a jog is ezt teszi. Regen legalabbis ugy tanultuk, hogy letezik "bunos" es "nem bunos". A mondat ertelmet ugy sem befolyasolja.
[ Szerkesztve ]
I <3 Razer Mantis Control.
-
Cyberpunk
félisten
Disznóság ez az egész nem más mint közönséges zsarolás. Az ok hogy az illető lopott, de az ügyvédek is bűncselekményt követnek el (zsarolás)
Ha az én szolgáltatóm kiadná az adataimat ilyen tetveknek az első dolgom lenne felmondani a szerződést és más ISP után néznék
Hope was the right choice, and it always will be.
-
zazahoho
őstag
Nem is tudom melyik a kártékonyabb ...a politikus vagy az ügyvéd
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
azbest
félisten
Mondok jobbat... a németeknél ez legális... van rá valami törvényük, hogy beszedhetnek büntetőpénzt az elkapott internettulajdonosoktól... küldenek egy szemtelen levelet 400+ euróról... elvileg a törvény alapján 100 euró környéki összegre lehet csökkentetni azt talán a gyerekre fogva a cselekményt...
Vannak erre szakosodott ügyvédek, pl "Rechtsanwalt Stefan Auffenberger".
Sőt, vannak kifejezetten ez ellen védekezésből élő ügyvédek is. Lehet "választani", hogy a vádló vagy a védő ügyvéd vigye el a pénzt. [link] [link]Eleve gáznak tartom, hogy ott simán kiadta a "Telefonica Deutschland GmBH " az előfizető adatait az ügyvédnek, aki a felszólító levelet küldte, hogy fizessen vagy beperelik. Ezt egy konkrét eset kapcsán tudtom.
Így vadásznak a letöltőkre [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hiftu
senior tag
1, szerintem pénzbüntetést kapnak. Esetleg felfüggesztik az kamarai tagságukat x évre.
2, Gondolom itthon is ilyen arányban kaphatnak a jogvédő szervezetek bevételei után a jogtulajdonosok.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
ddekany
veterán
Mit csináltak a sikeresen kizsarolt pénzzel? Átmosták valami jogvédő szervezeten, vagy hogy működik ez? Hány százalék került vissza a cégükhöz bevételként?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest