Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
A baloldali / liberális kommentelők úgy látom "korábban keltek" ...(#8) cuebler
" ... sosem értettem a pestisracok.hu ajvékolását ... "
Ha, nem érted, az elég nagy baj.
" ... senki nem kötelezi őket a youtube használatára ... "
Segítek picit: sajnos a Youtube (vagy ha úgy tetszik a Google) szinte megkerülhetetlen. Akárcsak a Facebook. Mára már ezeknek a multinak bőben nagyobb hatalmi ereje van, mint egyik-másik választott (!) politikusnak. És ez baj! Ha, veled bárki bármikor úgy járna el, mint a pestisracok.hu-val tette a Google, hidd el, te is ajvékolnál.(#9) Narxis
"Ez konkrétan nem igaz." - miért is ne lenne?(#12) dabadab
" ... nagyvonalúan suhansz el a kormány ennél sokkal súlyosabb gyakorlata mellett ... "
Mesélj! A magyar kormány mikor cenzúrázott úgy bármit is, mint ahogy teszi a facse vagy a YouTube? Tudom menő dolog Magyarországon azt hangoztatni, hogy nincs szólásszabadság és, hogy a baloldali média el van nyomva, csak éppen egyik sem igaz. Ezt gyengébb pillanataikban a baloldal sajtómunkásai is el szokták ismerni.(#18) headhunter
"MTVA, Tv2, , Origo, stb... " - bagoly mondja ...
Én is tudok ilyen sort: 24.hu, index, 444, ATV ...(#31) Gargouille
Szerintem tudod te is nagyon jól, hogy a szóban forgó multik megkerülhetetlenek. Szóval ezt, hogy kire, mi lett rákényszerítve vagy nem, szerintem hagyjuk. És nem, nem csak a magyar kormánynak van tele a hócipője az előbbi cégekkel. Ha utána nézel / olvasol, látni fogod, hogy már többen - pártállástól függetlenül (!) - hangoztatták már azon véleményüket, hogy szabályok közé kell ezeket a cégeket terelni. És itt nem cenzúráról van szó. Ellenkezőleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest