Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz arnyekxxx #87 üzenetére
Te biztos akkor is 7/8/10-et használnál a köz érdekében, ha az egyáltalán nem tetszene, lemondva a kedvelt XP-ről, és jóságos mosollyal fizetnéd ki a 30 rugót. Mit számít a pénz, vagy az, hogy rühelled az újabb OS-t, ha használatával másokon segíthetsz! Te egy hős vagy!
Én nem.[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
ceia
őstag
válasz arnyekxxx #81 üzenetére
Nekem jól megy a XP, és már ne is haragudj, de éppen lex@rom hogy másnak mit okoz az én állítólagos botnetem - hülye lennék emiatt olyan OS-t használni, ami nekem nem jó. Különben honnan tudod, hogy 7-8-10-en nincs botneted? Vagy hogy nekem van XP-n?
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
cami][us
senior tag
-
cami][us
senior tag
válasz arnyekxxx #65 üzenetére
Az adobe már többször megoldotta hogy ne legyen probléma az os támogatásával malware fejlesztői szemzögből. Office, böngészők hasonló ösvényt vágtak az adatokhoz. Azt állítani, hogy a botnet, adatvesztés csak támogatás nélküli rendszeren lehet az kissé leegyszerűsíti a dolgokat.
#62 3 iráni csaj mellett ülök. Kérek tőlük repjegyet (no).
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz arnyekxxx #33 üzenetére
Amikor ismerőseimnek mondtam, hogy kéne backupnak mondjuk egy hordozható HDD és kb. 10-15ezerért már kapni akkorát amire mindent rámásolhatnak akkor már sziszegtek, meg hogy majd meggondolják. Mondtam, hogy fényképeket, dokumentumokat nem illik csak 1 helyen tárolni, bármikor elveszhet, nem nagyon hatotta meg őket.
Aki csak használja a gépet annak a lista legutolsó helyén van az, hogy akár 1 fillért is költsön rá meg tényleg vannak olyan háztartások ahol nagyon ki van centizve a pénz, nem mélyszegénység de be van osztva minden.
A Win7 se mai gyerek tehát ha most újítani akar valaki akkor illene a 8.1-et megszerezni. Vagy a Linux ha megoldható.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
fordfairlane
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple notebookok
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest