Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Depression #49 üzenetére
Pedig az kikapcsolható, én megtettem mindenkinél. Szóval csak keresd meg. Én is megtaláltam, nem volt nehéz.
-
Cyrin
addikt
funkciók hiánya? ugyan kit érdekel, persze van az expert user, de hány százaléka ez a usereknek? Hm? 1? Ők mást használnak.
De bizony az aki a MM-ban veszi a gépét, annak ez kell. Ezért lesz sikeres az oprendszerük is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
it Az Internet Explorer piaci részesedése ismét csökkent, az Operát kivéve az összes népszerű böngésző valamicskét erősödött.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OpenWRT topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest