Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Úgy értettem, hogy megnyitni az átlagemberek felé, hogy szélesebb körben népszerűvé és egyszerűvé tenni.
Bitcoinnál és a többi coinnál csak egy digitális pénztárca kell és át is tudod váltani a pénzed, a tőzsdei kereskedést úgy sejtem, hogy nem ennyire egyszerű elkezdeni.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Ghoosty
őstag
"Akkor ki veszi le a sápot megincsak?"
Én felületesen ismerem csak a bitcoin rendszerét, de ott minden tranzakciónál meghatározhatsz egy összeget, amit hajlandó vagy fizetni azért, hogy gyorsabban megvalósuljon a tranzakció. Szerintem ugyanez működhet itt is. Ha máshogy nem, akkor egy tört részvényt ad a tranzakció elvégzéséért.
-
PetX
aktív tag
"A decentralizált rendszernek köszönhetően elméletileg a tranzakciók részleteinek nem kell többé a bankokon, klíringintézeteken (a bankok elszámoló egyesületei), illetve más közvetítőkön keresztül eljutnia egyik féltől a másikig."
Szóval szinte azonnali tranzakció, nincs harmadik fél, közvetítő és nincs elszámoló, hitelesítő cég.
A kérdés inkább az, hogy ezért cserébe mi lesz a "jussunk"? A kötések árát fogják megemelni?
Elvileg így két független ember között is létrejöhet adás-vétel, nem de? Akkor ki veszi le a sápot megincsak?Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
zone
őstag
válasz shortcutme #3 üzenetére
Azon kívül, hogy ezzel akarják egyszerűsíteni a hitelesítést, mi a céljuk? Megnyitni a tőzsdei kereskedést az átlagemberek felé? A bitcoin is úgy indult, mint egy egységes fizetőeszköz, de ma már inkább egy újabb befektetési formának tűnik. Nem hiszem, hogy bárki is fizetne pl. 1/5 Apple részvénnyel egy 25 dolláros bevásárlást.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
shortcutme
tag
Valószínű inkább a Bitcoin gyengítésére játszanak, mint erősítésére. Az amerikában jelentősnek számító Overstock webáruház tulajdonosa állt neki egy blockchain alapú tőzsde fejlesztésének.
Ő egy olyan rendszert vizionált ahol a bitcoin mintájára akár a sarki kisboltban is fizethetnénk pl. Apple részvényekkel és a kereskedő egyből helyi pénzegységbe (vagy az általa preferált blockchain tőzsdei portfólióba) kapná az áru ellenértékét.
Én látok benne jövőt és szurkolok a dolognak. Nyilván szimpatikusabb lenne, ha civil kezdeményezés alapján menne ez végbe, de nagyobb esélyt látok rá, hogy egy NASDAQ szerű óriás fogja véghez vinni. (már ha akarja)
-
Dexar007
veterán
Eljön a 10,000 dollaros bitcoin korszak.
En szoltam.
Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest