Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz Dare2Live #173 üzenetére
Dehogynem, értem én miről van szó.
Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy a fogyasztó érdeke a minél hosszabb hardveres (pótalkatrész) és szoftveres support és az ezekhez való könnyebb hozzáférés.
Ha ez valamilyen formában a gyártótól jön az szerintem csak pozitív. Az iOS hosszú távú supportja ez egy jó példa, de az általad említett gyártói Lineage is egy opció lehet erre, habár szerintem gyakorlatban nehezebb lenne kivitelezni.
Emiatt érdekes tőletek azt látni, hogy a 7 év túl hosszú és hogy egy ilyen kezdeményezés nem érné el a célját.
Stat crux dum volvitur orbis
-
Razzul
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Én hosszú ideig egy iPhone 6S-t használtam, amit a mai napig frissítenek és még használnám is hosszú ideig ha dualSIM képes telefon lenne. Mikor is jelent meg az a telefon?
Stat crux dum volvitur orbis
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest