Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz #32839680 #69 üzenetére
Jó, de azt is vedd ide, hogy kicsipuha ír egy új oprendszert, aztán vegyél alá vasat, amivel használható is. Almáéknál azért optimaizáltabb a dolog.
De visszakanyarodva a cikk címéhez, a Zintelt nem akarjuk hasonló miatt beperelni??
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
hallador
addikt
válasz #32839680 #55 üzenetére
Ja értem, tehát volt egy ilyen ideiglenes probléma, amit javítottak, ezért szar az egész, és ilyen nem történt soha Custom cuccokkal. Tehát ha van ami tegyük fel 2 hétig rossz, akkor érvényes a termék 3 éves életciklusára, akkor is, ha amúgy a termék valójában nem lassul, pl nálam sem csinált ilyet.
Én nem igazán értem a logikád, de biztos.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Laslow
senior tag
válasz #32839680 #64 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást! Soha nem használtam a wipe funkciót, úgy voltam vele, hogy ha ilyeneket kellene bűvészkednem, akkor szóljon a telefon, vagy csinálja meg maga. Ha hamarabb beszélünk, lehet, hogy használhatóbb maradt volna a végére a Pixelem, de magára vessen a Google, hogy nem tudott gyors maradni a frissítések után: most iOS-es lettem...
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Laslow
senior tag
De igen: én például egyedül azért cseréltem le a Pixel 3a telefonomat, mert rajta a stock Android rendszer már borzasztó lassú volt, gyakran és sokat kellett várnom rá. Eleinte tök jó gyors telefon volt, de frissítésről frissítésre egyre lassabbá vált. Milyen már az, hogy pl a kikapcsolt kijelzős telefonon dupla bekapcsológomb nyomàsra elindítanám a gyári kamera szoftvert, hogy gyorsan lefotózzak valamit, és néha akár már 3-5 másodpercet is várnom kellett hogy megjelenjen a kamera szoftver és exponálhassak? Amikor évekkel és frissítésekkel ezelőtt megvettem a Pixelt, ez minden esetben tizedmásodpercek alatt végbement, most meg... De az egész rendszer működése akadozott már, bármikor bármire lefagyhatott 1-1 másodpercre.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
ROBOTER
addikt
-
törölt tag
Az alapötlet szerintem nem volt rossz, csak kommunikálni kellett volna és egy ki-be kapcsolható opció formájában elhelyezni. Előfordulnak olyan szituk amikor nagyobb szükségem lenne a hosszabb üzemidőre, mint a gyorsaságra. Mert pl a k..va szifonom basszus kikapcsolva minusz tízre merül a fiókban egy hét alatt, meg az eladásra szánt beköltözésre visszaállított szifon szintén minuszra merül a fiókban. Azt meg igazából ki sem lehet kapcsolni, mert kikapcsolom, elteszem és amikor előkerül már ébred is.
Amúgy meg ba...ák meg, fizessenek, van miből. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #28 üzenetére
Nem, szerintem inkább azért, mert ekkora ügyön hülyék lennének ingyen dolgozni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ROBOTER
addikt
válasz aprokaroka87 #49 üzenetére
Oprendszer függetlenül ez a véleményem. Aki az alapoknál kezdte, és nem csak mások által megírt könyvtárakat húz be vágósúlyra hizlalva a "Hello World!" alkalmazást, az érti, hogy ez hazugság. Olyan teljesítmény van a kezünkben, ami felfoghatatlan, csak lustasággal és szándékos lassítással lehet azt a teljesítményt kihozni belőle, amivel időnként találkozik az ember.
-
hallador
addikt
válasz #32839680 #44 üzenetére
Nagyon érdekes nekem is Xiaomi A2 Lite van és nem találkoztam vele, szóval akkor nem arról van szó, hogy valami hulladékot telepített rá ami miatt nem ment?
A Munkatársamnak pont Nokia 7 Plus volt soha nem találkozott ilyennel, amit írsz.
Ennyi erővel minden bughalmaz, csak az a repülő amit te használsz....The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
ROBOTER
addikt
válasz aprokaroka87 #47 üzenetére
Azt, hogy a laggolás nem csak a teljesítményigényes feladatoknál jelentkezik, hanem az egész rendszer fos lesz általában. Ezt rohadt nehéz megindokolni. Két lehetőség marad: igénytelenség vagy szándékosság
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Igen, a telefonkönyv azért jelentkezik be lassabban, mert régen elég volt az egy keresztnév, ma már a kettő a jellemző, emiatt a 8 mag 2 GHz-en kevésnek bizonyul, hiszen másodpercenként csak 100 milló ASCII karaktert tud kiküldeni a képernyőre, ami nyilván 300%-kal lassítja ezt a felfoghatatlanul megnövekedett igényt.
[ Szerkesztve ]
-
Byga007
aktív tag
Jelentem 2016 ban vásárolt Samsung Galaxy s7, a legutolsó szoftverre felfrissítve köszöni szépen jól van nem lassú nem akadozik szépen megy. Persze egy mai játékkal már lehet meggyűlik a baja de próbálj mef értelmesen egy 6 éves, akár számítőgéppel játszani mai játékokkal. De böngészész filmezés a röccenésmentes.
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
hallador
addikt
válasz beyruth82 #41 üzenetére
Tehát az Oxygen OS nem Stock Android. Na itt ennyi a lényeg.
Nem csak Nexuson van, mert az már nincs, hanem Pixelen van, ha a google gyártja, de minden Android One telefonon Stock Andriod van.
pl: Nokia, Pixel, Moto.A OP gyári állapotában nem futtat Stock Androidot.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
veterán
-
hallador
addikt
válasz beyruth82 #39 üzenetére
Ez nem személyeskedés, mert nem állítottam semmit, hanem kérdeztem. Meg is van a probléma. A félreértés mögött, ha jól érzem.
2 évig használtam OP-t amin az Oxygen OS volt. Bugok, akadasok, lassulasok azon is előfordultak. Ilyen minden telefonon előfordul. 3 év hasznalat után meg végképp.
És az Oxygen OS-nek mi köze van a Stock Androidhoz?Meg is van a probléma. A félreértés mögött, ha jól érzem. Nem tudod mi az a Stock Android. Nem szégyen, a probléma, hogy úgy akadékoskodsz, hogy nem tudod mi micsoda.
Szerinted ez rendben van?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az előtted írt személyeskedő kommentre nem reagaltam, erre se szívesen de kéretik mellőzni ha lehet! Ez nem a facebook. Egy szint alá ne menjünk már! Köszönöm! Igen az vagyok természetesen.
2 évig használtam OP-t amin az Oxygen OS volt. Bugok, akadasok, lassulasok azon is előfordultak. Ilyen minden telefonon előfordul. 3 év hasznalat után meg végképp.
-
Alogonomus
őstag
Már kezd unalmas lenni ez a sokadik szándékos lassítás miatti per. Vagy fizessen az Apple globálisan egy igazán nagy kártérítést, vagy kötelezzék az akkumulátorok ingyenes egyszeri cseréjére, de cserébe tiltsák be a kormányok a továbbiakra a lassítással kapcsolatos bármilyen per lehetőségét. Ja és persze tiltsák be a lassítás lehetőségét.
A jelenlegi helyzet csak a korlátlan számú rókabőrt lehúzni próbáló ügyvédeknek kedvez. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha tippelnem kellene, szerintem valami ügyvédi iroda, akik siker esetén behúzzák maguknak a kártérítési összeg x%-át. De persze ez is a felhasználók érdekében történik...
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hallador
addikt
Főleg a Stock android, mert az nem lassul. 3 év után sem. Mondom ezt iPhone tulajként, mert van 3 éves Stock androidom is, és nem lassult pedig frissen van tartva ez hogyan lehet?
-
Shyciii
veterán
válasz beyruth82 #22 üzenetére
Én most is azt használok a Note 10 mellett egy Oneplus 7T Pro-t, és jelenleg jobban fut az Android 11-es verzió rajta, mint anno az Android 10-es, és semmilyen lassulásom nincsen (sőt, iszonyat reszponzív a felület még egy mostani csúcs Samsung, Huawei, Xiaomi stb-vel összehasonlítva is), úgyhogy tényleg nagyon borzalmas ez az android...
[ Szerkesztve ]
-
balaaazs
senior tag
Ki indítja ezt a pert? A hivatkozott közel 25 millió felhasználó fejenként 30 fontért?
¯\_(ツ)_/¯
-
Tikakukac
titán
A user érdekében. Mindig, mindent.
Attól fiúk, mert kimondom ezerszer, hogy 1+1=3 még nem lesz igaz. Nyilván ahogy mindenben, itt is van egy réteg, aki felnyalja az asztalt is az ilyen dumák után.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
veterán
Hát anno samsung note 4 egy főverzió frissítés után botrányosan rossz lett és volt pár xiaomi a kezemben (most is az van) amik szintén tudnak produkálni egy-egy frissítés után. Azt nem mondom hogy teljesen használhatatlanokká váltak, de rengeteg gond lehetséges egy-egy rosszul sikerült frissítés után. De persze ez lehetséges egy pár hónapos modell esetén is.
-
t72killer
titán
Igen, csak sajnos nem opció, hogy az eredeti főverziót megtartsa az ember és arra kérjen csak biztonsági-stabilitási frissítéseket, mint PC-n.
Engem k.rvára nem érdekelnek a csilivili extra fícsörök évente - najó, fejlesztett kameraszoftver pl lehet - de azt meg megoldom gcam-mel.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
gr1975
csendes tag
imádom mikor azzal magyaráznak meg valamit, hogy az a vevő érdekében történik...
elhiszi ezt még valaki??A NEMleges válasz is válasz, legalább "ennyivel" tiszteljük meg egymást!
-
-
Rage47
veterán
Örülök hogy kiderült ez anno, mert nem tudtam már, mi a baja a 6s-emnek. Szerencsére ingyen cserélték az akksit. Egyébként azóta is jó telefon érekes módon, ketten is használják a családban.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Így van. 10éve még nem voltam rákattanva annyira a frissítésekre, ma már eszem ágában nem lenne kihagyni a biztonság miatt. Viszont a baj az, hogy a "biztonság" mellett más is jön.
Nem kell összeesküdni: elég telibeszarni a 2évvel ezelőtti architektúrával való kompatibilitást akár app akár rendszer szintjén.
Apple-re se almáék írják az alkalmazásokat.
#8: elég baj az nekünk. Az oprendszer arra van, hogy működtesse a vasat, nem arra, hogy égesse az erőforrásokat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Frissíteni kell mindenképp.Biztonsági és alkalmazasfrissítések nélkül használni a telót? Bár a szándékosság amit írsz nagyon is reálisan hangzik.Nem erdeke egyetlen gyártónak se, hogy hosszú evekig egyetlen termékét használjuk. Viszont elég nehéz kivitelezni.Android esetén a szoftvert, alkalmazasokat nem a telefongyártók csinálják hanem más tőlük független cégek. Elég nagy meló lenne egy ilyen "összeesküvést" tető alá hozni....
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #4 üzenetére
ne már
-
pechman8
tag
" nem a tervezett elavulás miatt került sor, hanem azért, hogy védjék a felhasználókat"... hát persze...
[ Szerkesztve ]
Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
MODERÁTOR
-
joey04
titán
Majd ha lesz usb c, nem lassulnak végre!
-
t72killer
titán
Ha nem frissítesz semmit, mitől lassulna? Nekem anno 4éven át Gingerbread-en volt egy sgs2-m, tök jól ment, semmi baja nem volt. Gondoltam felhozom aktuális szintre = 2 főverziónyi frissítés: kampec. Évekig túrázásra használt GPS nem talál jelet, böngésző 2 tabbal már használhatatlan, memória instant betelik, pedig pár hónappal korábban a régi verziókon ment minden.
Ez minimum hanyagság, de bőven mondanám, hogy szándékosan terelik a júzert a dobdel-vegyélújat útra.
-
veterán
Még szerencse, hogy androidon nincs ilyen probléma. Itt nem kell szándékosan lassítani mert lassul a rendszer magától 1-2 év után 😂😂😂
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest