Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kalifa777
tag
válasz Lacielvtárs #47 üzenetére
Igen én úgy hallottam fizetni kell.
-
engem csak az érdekelne hogy mivel ingyé adja ezeket a csatornákat a T, akkor én nem fogok ebben a két hónapban fizetni a Nagy világ csomagomat?
tartom valószínűnek hogy attól még nekem fizetnem kell úgy mint eddig ..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
kalifa777
tag
És a felesleges csatornáknak mi értelme van? Mindig a sávszélesség hiányával magyarázkodnak, azt mondja a szolgáltató ezért nincs több hd adás. Ha kivennék ezeket a senki által nem nézett csatornákat lenne szabad hely.
-
azbest
félisten
válasz kalifa777 #39 üzenetére
iptv-ből annyit lehet egyszerre használni, amennyire szerződtél. A tvgo-ban 2 lehet egyszerre.
Az egyedi csatornaösszeállításnak nem technikai korlátja van. A csatornákat birtokló cégek nem akarnak olyat. Eleve nem lehet minicsomagba tenni némelyiket, de van hogy olcsóbban adják a teljes kínálatukat, mintha csak a legnépszerűbbet akarnák külön.
-
kalifa777
tag
Nekem IP tv-m van itt ha jól tudom mindig csak egy csatorna jön a neten keresztül. Így szerintem könnyen követni lehet melyik csatornákra van igény, és az egyéni csomagok kialakításának sincsen akadálya.
-
dstern
tag
Amíg nem bírnak lefejleszteni egy Android TV-s app-ot - amit mellesleg a Telenornak sikerült - addig bizony felejtős... 4-5 colos képernyőn max a sportcsatornáknak van létjogosultsága, ha nem akarsz lemaradni a meccsről
-
fene_vad
senior tag
regebben ki lehetett jatszani a rootdetektort, porgott is egy bizonyos apk verzio, amit bizonyos roothide modszerrel mukodott, legalabbis az en regi Jiayu G4T telomon... de aztan mindenkeppen frissiteni kellett az appot es onnantol felismerte hogy olcso kinai telefon rootolva...
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
-
Mercel
senior tag
Telekom-tól semmit. Ha lehet variálni akkor Soha Semmit.
Marcel
-
azbest
félisten
válasz regvoltrossz #25 üzenetére
ezért nézek én is bután #4 óta, mondjuk én edget indítottam meg mobil klienst próbaképp.
Lehet csak valami csomag mellé adják a minicsomagokat most. De valaki fogalmazásgátlót vett be akkor.
[ Szerkesztve ]
-
regvoltrossz
aktív tag
Azt írják, hogy most regelőknek nem kell tv előfizetéssel rendelkezniük, ezeket nézhetik az akció végéig. Végigcsináltam a reget, megdöbbentem rajta, hogy csak Firefoxon hajlandó működni az egész, aztán mindegyik csatornára azt írja, hogy csak előfizetőknek.
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
bambano
titán
miközben a legfontosabb tv csatornának, az ncore-nak az elérését meg nem biztosította
höhö.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Kékes525
félisten
Nagyon szép dolog ez, de sokkal jobban örülnék annak, ha szabad csatorna (nem csomag) választás lehetne a pénzemért.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
haxiboy
veterán
Hát, nekem nem engedi nézni, de sebaj jó tudni hogy ingyenes otthoni előfizetőknek, így nemsokára megoldom a problémát
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Syl
nagyúr
válasz #79335424 #12 üzenetére
>a MyTV adatfofgalmát nem méri (ránk) a Telenor
Bár én nem tévézek de tudtommal a MyTV-nek külön előfizetési díja van (a TVGO-nak nincs) és csak akció keretében van korlátlan adatforgalom.
A TVGO vs root/JB ügyben egyetértünk.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
dashed
senior tag
mint egy falat kenyer...
-
Solidos
csendes tag
Ingyen se kell egy csatorna sem.
-
azbest
félisten
És egyébként hogyan lehet nézni? Csak mert se a meglévő telekom fiókkal, se freemail fiókból, se új regisztrációval nem lehet belenézni a weblapon egyikbe sem.
-
Pipó
őstag
Jah. Ezek a minicsomagok maxi pénzért. Folyton variál, kiveszi az ingyenesek közül átrakja a fizetősbe.
Ezzel a két hónappal is csak az lesz, hogy utána majd nyíg a gyerek, hová tűnt a Cartoon Network. A snookert egy darabig így meg tudom a nézni teljesen, mivel eddig a fele az EUSport 1-en, másik fele a fizetős 2-n ment.Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Syl
nagyúr
válasz bwin.party #1 üzenetére
Mint ahogy a villanyszámlát sem fizeti
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bwin.party
aktív tag
Megjegyezném, hogy a cikk nem részletezi azt, miszerint a forgalmazás közbeni adat a keretből fogy és nem biztosít külön keretet az ingyenesség alatt sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest