37 tévécsatornát ad ingyen két hónapra a Telekom

Nem csak az előfizetőknek, a TV GO regisztráltjainak is jut a jóból. Normál esetben csak minicsomagban lehetne előfizetni rájuk.

Kódolatlan hónapokat hirdetett a Telekom, közel két hónapig (november 30-ig) 37 minicsomagos tévécsatornát érhetnek el a fogyasztók extra díjfizetés nélkül. Ezen csatornák többsége nem csak az előfizetők, hanem a TV GO-n regisztrálók számára is szabadon hozzáférhető.

Az akció a Telekom  minicsomagjainak, a Filmvilág, Nagyvilág, és a Fishing&Hunting valamint a Classica csatornáinak kódolatlan elérését jelenti. A Filmvilág minicsomag a film és sorozat rajongóknak kínál szórakozást többek között a Sorozat+, az AXN és a Filmbox csatornáival, de a gyerekek is találnak számukra érdekes tartalmakat a csomagban, mint például a Cartoon Networköt vagy a Nick Jr-t.

A Nagyvilág minicsomag a DTX, a Discovery Science, a Viasat Nature, a Viasat Explore vagy a Viasat History műsoraival ismeretterjesztő, történelemmel, utazással és életmóddal kapcsolatos műsorokat kínál. A Fishing&Hunting minicsomag csatornája a horgászat és vadászat szerelmeseinek szól. A Classica minicsomag csatornája színvonalas, kimondottan klasszikus zenei tartalmakat szolgáltat koncertek, operák, életrajzi ihletésű dokumentumfilmek sugárzásával.

A 37 kódolatlan adó a következő: AXN Black, AXN White, Boomerang, Cartoon Network, CC Extra, classica, Discovery Science, DTX, English Club, Euronews, Eurosport2, Film+2, Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Filmbox Plus, Filmbox Prémium, Filmmánia, Fishing and Hunting, Food Network, Jim Jam, KIKA, Mediaset, MTV Hits, Nick JR, ORF1, RTL, RTR Planeta, SAT1, Sorozat+, Sundance, Travel, TV5 Monde, TVE, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, ZDF.

Azóta történt

Előzmények

  • MyTV bárkinek, HBO GO kábeltévé nélkül

    Az előfizetéses tévészolgáltatásoknak üzent hadat a Telenor. Nem igénylik a hűséget, és a telenoros mobil előfizetést sem.

  • Kevés a Smart- és 3D TV az országban

    A HD-t viszont szeretjük, minden második készülék képes rá. A magyar háztartások többsége csak egy televízióval rendelkezik és digitális adást néz.