Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M107

addikt

válasz dabadab #24 üzenetére

Ez én elfogadom, de tömegmértékben ezt hogy fogadtatnád el?
    A memória card kicsi már lassan köröm méretű nagy kapacitású bedug kihúz és hallgat/néz
    You... vannak azért még olyan dolgok amiket elég tréé minőségben tesznek fel, s nem várható el mindenhol egy biztos tartós adatfolyam majd ha esetleg mindenkinek joga alapvető állampolgári joga lesz a net mint pár országban. (hozá teszem a gyors stabil 25/24 órás net ami lehetlen ugyebár és hozzászámítva a lagokat stb.

Egyébként én a megfogásból indulok ki hogy bármikor elérjem akár egy kis 2-5W eszközzel is a zenét a filmet (ami a sajátom) s mi a garancia hogy a Raid01 stb vinyók a felhőben el nem szállnak(de sorolhatnám) ezért én a memória card-kat látom a cd/dvd utódjának egyszerű cd/dvd hez szokott ismételem egyszerű nem hozzáértő mert nem mindenkitől várhatjuk el az, hogy 10000000000000000000000000000% rendszergazda legyen.

Elnézést ha túl nyers voltam de itt tulajdonlás kompromisszumkötés elvek stb nem akarom ragozni.

Probálj laptopról mixelni miért van akkor több milliós keverők fejegységek kéz mozdulat érzékeny picth kontrolokbe a cd/dvd könnyen szállítható majd itt is átveszi majd a memória card

BR piac meg hatalmas falat nem érdeke a gyártóknak (lemez/hardver) hogy több billiárd eurót/dollárt kidobjanak csak mert nem jött be lefogják tolni hogy megtérüljön a belefektetett pénz s idő (piac egyik törvénye) s ezt nem tudja senki megakadályozni (ők sem hülyék ahogy mi sem).

Tisztelek becsüllek meg minden nem akarok egy moddal vitatkozni de globálisan is kellene ezt látni

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

Új hozzászólás Aktív témák