- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Direct One (műholdas és online TV)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Wifi erősítés mesh/extender/access point?
- Milyen program, ami...?
-
IT café
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
annyit tudok hozzátenni a srácok segítéséghez, hogy az előre definiált listában lévő frekvenciák lehet már nem valósak. Úgy értem, az utóbbi évben változtak frekvenciák és nem biztos, hogy ez bekerült a tvheadendbe. Érdemes megnézni a mindigtv oldalán lévő aktuális táblázatot (eleve már 5 mux van, persze kódolt többségében). És az alapján kézzel felvenni őket. A network discovery-t kapcsold ki, különben az ország minden frekvenciáját felveszi és csak kavart okoz.
Úgy tapasztaltam, hogy valamiért csak aktív usb hub-ot használva volt megbízható a tvtuner openelec rendszer alól. Ezt indokolatlannak érzem, mert nem fogyaszt olyan sokat egy tuner, de gyakorlatban újraindításá után gyakran nem tudta inicializálni aktív hub nélkül.
Ha a tvheadend is az openelec-en fut, akkor étrelemszerűen a 127.0.0.1 címen éri el a kliens, azaz saját magán. A felhasználó beállítása is elég értelmeszerű
Amit tvheadend-en megadsz, azzal a felhasználóval éri el a client rész.
(#18794) arnd
Egyébént korábban más írta, hogy nem tudja a jeszót. Emlékeim szerint alapból jelszó nélkül elérhető volt a webes felület. A kliens viszont úgy láttam csak akkor tudott kapcsolódni, ha hoztam létre külön felhasználót a webesen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest