-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylordaichi
csendes tag
Eleve szerettem volna moddolni, hogy ne kelljen megvennem a játékokat így igazából nem fogok venni bele, mert felesleges
Viszont kicsit abszurd húzás hogyha nem jó benne 1 komponens akkor ne is játsz a digitális játékokkal sem 😅 Mert ugye ezen is volt már digital ps store
-
taylordaichi
csendes tag
Menet közben meg lett a hiba, noBD verziós cfw-t tettem a gépre és működik is minden úgy ahogy kell neki 😁 A blu-ray lejátszó ezekszerint nem működik 😅 Ha esetleg valaki belefutna ugyan ebbe ez megoldás lehet, mert mint kiderült hogyha nem jó ez az alkatrész akkor semmien programot nem indít el a PS3 😄
-
taylordaichi
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Vintedről vásárolt PS3 Fat Cechg03, hagyjuk milyen állapotban érkezett. Hen volt rajta, de nem akartak menni a pkg fileok, app indítás után fekete kép és csak újra indítás oldotta meg a dolgot. Felraktam a hivatalos gyári firmwaret azt hittem megoldja a problémát mert esetleg rosszul lett telepítve a custom firmware. Lefrissíti a PS Storet majd mikor indulni akarna szintén fekete kép és újraindítás. Az ssd ami benne volt 4% kondíciós volt így kicseréltem egy 60 GB 100%-ra. Ez sem oldotta meg. Újra pasztáztam hátha a túl melegedés. Több ötletem nincs. Van olyan aki javít/szerel ilyeneket? Köszönöm szépen előre is!
-
taylordaichi
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Vintedről vásárolt PS3 Fat Cechg03, hagyjuk milyen állapotban érkezett. Hen volt rajta, de nem akartak menni a pkg fileok, app indítás után fekete kép és csak újra indítás oldotta meg a dolgot. Felraktam a hivatalos gyári firmwaret azt hittem megoldja a problémát mert esetleg rosszul lett telepítve a custom firmware. Lefrissíti a PS Storet majd mikor indulni akarna szintén fekete kép és újraindítás. Az ssd ami benne volt 4% kondíciós volt így kicseréltem egy 60 GB 100%-ra. Ez sem oldotta meg. Újra pasztáztam hátha a túl melegedés. Több ötletem nincs. Van olyan aki javít/szerel ilyeneket? Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest