- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nekem az ikertesója van, 2494HM, ez tudja a full HD, 1080p felbontást, ami 1920x1080. De a HS is viszi ezt a felbontást, csak pár funkcióban és képátlóban is gyengébb.
Én játszottam már PSen meg PCn is gamepaddal, de a gombákat nem bírom finoman kezelni a hüvelykujjaimmal. PCn nem is gamepaddal FPSezek, de PSen nem volt más lehetőségem és órák után is úgy nézhettem ki egy külső szemlélőnek a játékban, mint aki részeg.
Az invert nézéssel opcióval is mindig összegabalyodok...Ha felfele akarok nézni akkor nem tudom, hogy egeresen előre vagy joystickosan hátra mozdítsam a gombátBár ezt pár óra gyakorlással egész elfogadható szintre sikerült hozni, az egyik fajta gondolkodás maradhat csak, csak arra gondolhatok
FragFx vs XFPS témában én az utóbbira voksolnék. FragFx-ben az egér elég gagyi és nekem is kicsi lenne, mint a cikk írójának, bár a sixaxis jó pont. Az XFPS átalakító meg univerzálisabbnak tűnik, meg nem kell még egy egér a házba
XFPS Rateup adapter lehet szerezni nálunk? Az XCM oldalán van olyan promocio hogy egy Cross battle adaptert is adnak hozzá. Ami pl jó lenne ha a kényelmesebb xbox hasonmás chillstream gamepadom akarnám használni PSsel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Tidal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Ps5 slim
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest