- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Proxmox VE
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
AdventOfCode:
Hát, ez a mai (day6) azért eléggé megizzasztott már
. Sajnos elég korlátozott az "eszköztáram". Viszont örülök, hogy sikerült kitalálnom, hogy lehet megcsinálni a part2-t, nyilván for ciklussal csináltam meg az első részt, aztán jött a pofára esés.
Tegnapinak a 2. részét viszont félretettem, a part2 ott nem megy, ha a feladatkiírásokban lévő adatokat használom, ugyan az az eredmény jön ki, ha kirajzoltatom a térképet, az is stimmel, de ha a tényleges adatokkal számolok, nem jó az eredmény és nem jövök rá miért.
Talán az "örökös újrakezdő" a legjobb kifejezés rám, nem fejlesztőként dolgozom (sima it support), és ahogy időm engedi, próbálom ezt megtanulni, de elég nehezen megy, munka, család, gyerek mellett. Kb fősuli óta bennem van a kétely, hogy nem lennék elég jó hozzá, így már ott elengedtem a dolgot, és nem mentem sw fejlesztés szakirányra. Aztán mikor van egy ilyen kis minimális sikerélményem, akkor újra lelkes leszek, egy darabig foglalkozom vele, aztán 1-2 évre megint feledésbe merül a dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!