-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jester01 #1146 üzenetére
Nagyon akartam aknát keresni, úgyhogy csináltam egy kis windows over ncurses emulátor réteget
Screenshot mûködés közben: [link]
Persze a színekkel meg a speciális keretrajzoló karakterekkel nem foglalkoztam.
Annyi haszna volt a dolognak, hogy felhívhatom a figyelmed arra a tényre, hogy a konzol ablak windows alatt is átméretezhetõ, vagyis nem szép dolog arra építeni, hogy 80 oszlop van.
Ja és persze kipróbáltam az automatikus feltárást isAzt kellene még lekezelnie, ha olyan mezõt tár fel, ahová a felhasználó már tett zászlót.
Valamint nem ártana egy #include <math.h> mivel így a floor függvényt implicit int visszatéréssel használja és telerakja aknával az egész táblátPersze lehet, hogy windows alatt valamelyik másik header már berántja, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mercedes topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest