- Gmail
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
MPC_HC-ről tértem át, tetszik a még több beállítási lehetőség. Egyetlen dolog, amit nem tudok működésre bírni: MPC-HC-ban automatikusan töltettem le az angol feliratot. PotPlayer-ben be tudom állítani hogy letöltse automatikusan, ha nincs a videóban felirat, és a legelsőt, a feliratoknál beállítottam az angol preferált nyelvet (en eng english
). mégsem angol feliratot tölt le, hanem az elsőt a listában, ami általában nem angol. Nem szeretnék minden egyes videónál manuálisan kikeresni listából angol feliratot. Ez valahogy megoldható? Elvégre auto letöltő ablakban kijelzi a felirat nyelvét, akkor csak van erre is beállítási opció, amit nem találok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest