-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzDani
csendes tag
válasz azbest #12957 üzenetére
Megpróbàltam az angol postàt is, meg mindent ès semmi vàltozàs az elvileg elküldtük dec 6 àllapot óta. Betelefonàltam, küldtem emailt hogy szeretnèm kèrni a kerestetèst képpel a csomagról (van rajta egyedi dolog), de nem mèltattak az automatikus vàlaszon kívül semmire 5 napja. Nem tudom mennyi èrtelme van bemenni ès panaszkodni. Egy elèg egyedi sorszàmozott kabàtot küldtem haveromnak angliàba, meg akartam kímèlni karàcsonyi ajàndèk kapcsàn a vàmtól, most teljesen kretènnek èrzem magam hogy lehúztam csomó pènzt a wc-n.
-
CzDani
csendes tag
válasz makszutov.hu #12954 üzenetére
hát ezt speciel én küldtem és elvileg kijutott az országból, csak a másik oldalon nem kapták meg, vagy nem ilyen egyszerű ez?
-
CzDani
csendes tag
Kezdhetek aggódni? 6.-a óta semmi hír a feladott csomagról, akinek küldtem meg már panaszkodik. Lehetséges hogy még átmegy csak karácsonyi iszonyat nagy késleltetés? EMS erre azt mondták 5-6 nap max. Elvileg angliába menne, tudok ilyenkor bármit csinálni vagy veszett fejsze nyele? Ügyfélszolgálat azt mondta telefonon hogy kérhetek valamiféle adatszolgáltatást ha kitöltök egy nyilatkozatot, de nem tudom hogy segít e bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest