Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
Én bizony most fizettem elő sms-ben ... :/
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
veterán
válasz Blackmate #60 üzenetére
Meg bizony. Én már évekkel ezelőtt is gondoltam erre, ezért annó regisztráltam egy gmail-os címet, és minden levelezésem oda irányítottam át ( ahol regisztráltam, átírtam az email címeket ). Sok idő átírni, de megéri, hogy ne vesszen el egy fontos levél sem. Így most csak a maradékot kell átírnom, és felőlem meg is szűnhet
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Blackmate
senior tag
Gondolom más is használja a postafiok.hu-t rajtam kívül (a topik alapján legalább még ketten).
Meg fog szűnni???
-
veterán
Adatbázis hiba! Kérjük, próbáld később...
De legalább az SMTP működik
Egyébként tök jó, hogy kb. ketten beszélgetünk összesen ebben a topikban
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
veterán
Karbantartás... Ki tudja meddig
-
Timocicu
senior tag
Nálam megy reggel óta a gép, így nem jelentkezett hiba, de akkor j is, hogy nem léptem ki ...
Csak volt értelme az importálásoknak ezek szerint!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
veterán
Újra nem jó...
-
Timocicu
senior tag
Amúgy nekem nagyon bejövős, de mostanában kicsit kezdek kiábrándulni belőle. Mindenesetre ide és oda is importálni fogom a leveleimet, biztos ami tuti alapon!
-
Timocicu
senior tag
Addig volt jó, amíg, ki nem jelentkeztem, de azóta semmi.
Készítettem egy gmail-es másik fiókot, de mivel nem jó a postafiok, így nem tudom importálni a dolgaimat belőle.„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
alex89
senior tag
Nekem sem megy az oldal jelenleg, viszont Thunderbirdel (gondolom outlook-al is) meg tudtam nézni a leveleimet
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
veterán
Nálam most nem tölt be egyáltalán...
-
kovpeti
csendes tag
Nálam még most sem megy.
-
ádika86
aktív tag
írtam nekik emailt még délután, de csesznek válaszolni... fasza support...
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! kb fél napja ezt írja: "Hibás e-mail vagy jelszó!" küldtem alternatív email címre új jelszót de azzal sem enged be. másnál jó?
-
veterán
Jé, egy napos kihagyás után már jó
-
Dj Isti
csendes tag
Még most is adatbázis hiba!
Nem igaz, nem tudom megnézni a leveleimet pedig most fontos lenne...Gigabyte GA-MA785GT-UD3H, AMD Phenom II 955 BE @3,6Ghz, CM Hyper 212+, Kingston Hyperx 8GB DDR3 1600Mhz CL9 KIT, Sapphire Radeon R9 270X OC , WD500GB+WD Green 1TB, Logitech C270, Corsair CX400W, LG W2261VP-PF, Windows 8.1 X64 Sony Xperia M2 Aqua
-
veterán
Már 2-3 órája adatbázis hiba...
-
BullZeye
veterán
Szeptemberig Firefox kiegészítővel is megtudtam nézni az emaileket, azóta nem enged bejelentkezni, erre van valami megoldás?
Gmail Manager
Gmail Notifiermind2 hibás....és nem akarok fölös + programot telepíteni, használni emiatt...
gmail.com címet meg értelmeset már nem lehet reggelni, csak bullzeye151363zrzeqr@gmail.com abból meg köszi de nem kérek O.o
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Timocicu
senior tag
Azt jelzi, hogy spam-ban van 4 mail-em, de nem jeleníti meg ...
Mit tegyek
-
Timocicu
senior tag
Másnál is gond van a mail-ek megnyitásával??
-
veterán
Nekem tökéletesen működik, megvagyok vele elégedve.
-
buddhadk
csendes tag
Sziasztok!
HELP ME!Harmadik napja használom a postafiok.hu oldalt és mindhárom napon nagyjából ugyanakkor 13:00 és 14:00 között a következő üzenet fogad küldéskor:
"HIBA!Elérte a maximálisan küldhető üzenetek számát.További információ"
Namost rámegyek a további infora és erről semmi sincs. Írtam három mailt az info@postafiok.hu oldalra, de nem kaptam válszta. És ami a legvicesebb, hogy másnap megint működik gond nélkül 13:00 - 14:00-ig kb.
Esetleg valaki?
Nagy segítség lenne!
Köszönöm
-
frankie!
őstag
Nálam is ez a cél! Na, és végre SIKERÜLT is! Most vettem észre, hogy nálam a Levelek letöltése más fiókokból:
(Levelek letöltése a POP3 protokollon keresztül) - ide nem volt beírva a másik cím. De most már jó, és nagyon örülök, hogy egy ablakból minden elvégezhető. Egyedül az átkozott 3. cím POP3-a nem állítható be, mert az bizony egy Yahoo cím, és náluk tudtommal csak a Plus nevű fizetős szolgáltatással megy a POP3. -
Ősember
őstag
azt tudom, hogy nálam sem jelenit meg minden levelet mindenhol, de ez csak beállitás kérdése csak ugye nekem nem lényeges, hogy a 2-es és 3-as fiokomban is meglegyen minden nálam az volt a cél, hogy az 1-es fiokomba megkapjam azt is, amit a 2-esbe és a 3-asba kapok és mindezt egy ablakbol elérjem ez sikerült is, innentöl a többi beálitást hanyagoltam.
de ha neked fontos, hogy mind a 2 fiokodban megjelejen minden levél, akkor egyszerüen automatikus továbbitással megoldhatod.[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
frankie!
őstag
Nekem ez nem jött össze. Igen, nem gmailes címmel próbáltam. Küldtem is rá a 2-es címről az 1-es fiókba bejelentkezve a 3-asra, azt meg is kaptam, de fogadni nem tudok az 1-es fiókból rá, a válaszlevevelet, ami a 3-as címről jön, azt is csak a 2-es fiókba bejelentkezve kapom meg.
Időben nincsen Nálad csúszás? Nem lehet böngészőfüggő? Operás vagyok...Köszi.
-
Ősember
őstag
az a harmadik nem gmailes cim volt? nekem csak gmail-es cimeim vannak már, de egy harmadikrol küldtem egyet a második fiokomra és megkaptam az elsöben ugyan ugy, mint a fent képen
adobe imageready csak annyit kell csinálni, hogy csinálsz egy nagyobb képröl printscreent, 2 külön képen megcsinálod az egyik végét és a másikat a mozgásnak, aztán ö megcsinálja az átmenetet tween-el. ettöl lesz olyan, mitna csuszkálna ide-oda
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
hát pedig pont erre is jo ez az egész ez akkor jo, ha egy embernek van több fiokja és az összes fiokbol a leveleit egy fiokban szeretné viszontlátni itt egy példa, amikor a crashtestdummy182 fiokombol megnyitok egy levelet, amit egy másik fiokba kaptam (mozerfoquer).
-
Ősember
őstag
a fiokok menünél van egy ilyen választási lehetöség:
Amikor üzenet érkezik valamelyik e-mail címemre:
[X] Válasz arról a címről, amelyre az üzenet érkezett
[ ] Válasz az alapértelmezett címről (jelenleg crashtestdummy182@gmail.com).azt hiszem nincs is mit magyarázni ezen, google szolgáltatásoknál alapvetö cél a user friendly kezelöfelület
Timocicu nincs mit
-
Ősember
őstag
esetleg tippként azt tudom javasolni, hogy felteszel egy google chrome böngészöt is és akkor a másik böngészödben, amit eddig is használtál mehet egy gmail, a chrome-ban meg egy másik és egyik sem lépteti ki a másikat
persze nem fogom ráderöltetn iegyik megoldást sem, csak gondoltam megemlitemegyébként igy néz ki az, amiröl korábban beszéltem:
a csunyán bejelölt legördülö menüvel lehet a felhasználoi fiokok között mozogni
-
Timocicu
senior tag
Persze, hogy szabad! Nem kerestem újat, csak rátaláltam. Párommal van, hogy szinte egyszerre használjuk a gépet. Neki is van gmail-os e-mail címe és egyszerre nem lehet kettőt megnyitni. citromail-em is volt használatban, de nem szerettem, mert frissítgetni kellett és hamar megtelt. Mivel a gmail-t és a postafiok-ot meg lehet nyitni egyszerre és szinte mégis ugyanaz, ezért használom mindkettőt. Az egyikre jönnek a PH-s értesítések, egyebek. A másikra az iwiw, vatera, teszvesz, ilyenek. Nekem így könnyebb a levelezéseket kezelnem, mert nem szeretek üzeneteket kitörölgetni.
be lehet olyat is állitani, hogy ha mondjuk az 56-os fiokra kaptál levelet, de éppen az 1-es fiokban vagy, akkor automatikusan ugy válaszoljon az üzenetre, mintha az 56-os fiokbol irtál volna, tehát aki irt neked levelet, az nem is fogja megtudni, hogy neked van 1-es fiokod
Na ez új, ezt nem is tudtam, de nekem akkor is így könnyebb. Azért tanultam Tőled újat. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Ősember
őstag
jobb felül vannak a beállitások és azon belül a fiokok. onnantol meg már egyértelmüen "Újabb e-mail cím hozzáadása"
be lehet olyat is állitani, hogy ha mondjuk az 56-os fiokra kaptál levelet, de éppen az 1-es fiokban vagy, akkor automatikusan ugy válaszoljon az üzenetre, mintha az 56-os fiokbol irtál volna, tehát aki irt neked levelet, az nem is fogja megtudni, hogy neked van 1-es fiokod
[ Szerkesztve ]
-
Ősember
őstag
minek akarnál kettöt megnyitni? végtelen mennyiségü gmail fikot lehet egy oldalrol kezelni, ha megfelelöen kötöd öket össze... bejelentkezel az 1-es fiokba és arrol is küldhetsz és fogadhatsz leveleket a 231-as fiokrol
-
Timocicu
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki postafiok.hu-t ?
Én nemrég kezdtem el a használatát, de nagyon bejött. Frissül automatikusan. Nagy a tárhelye. Csupa pozitívum.
Bővebben: postafiok.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest