- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
Én bizony most fizettem elő sms-ben ... :/
-
válasz
Blackmate #60 üzenetére
Meg bizony. Én már évekkel ezelőtt is gondoltam erre, ezért annó regisztráltam egy gmail-os címet, és minden levelezésem oda irányítottam át ( ahol regisztráltam, átírtam az email címeket ). Sok idő átírni, de megéri, hogy ne vesszen el egy fontos levél sem. Így most csak a maradékot kell átírnom, és felőlem meg is szűnhet
-
Blackmate
őstag
Gondolom más is használja a postafiok.hu-t rajtam kívül (a topik alapján legalább még ketten).
Meg fog szűnni???
-
Adatbázis hiba! Kérjük, próbáld később...
De legalább az SMTP működik
Egyébként tök jó, hogy kb. ketten beszélgetünk összesen ebben a topikban
-
Karbantartás... Ki tudja meddig
-
Újra nem jó...
-
alex89
senior tag
Nekem sem megy az oldal jelenleg, viszont Thunderbirdel (gondolom outlook-al is) meg tudtam nézni a leveleimet
-
Nálam most nem tölt be egyáltalán...
-
kovpeti
csendes tag
Nálam még most sem megy.
-
ádika86
aktív tag
írtam nekik emailt még délután, de csesznek válaszolni... fasza support...
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! kb fél napja ezt írja: "Hibás e-mail vagy jelszó!" küldtem alternatív email címre új jelszót de azzal sem enged be. másnál jó?
-
Jé, egy napos kihagyás után már jó
-
Már 2-3 órája adatbázis hiba...
-
BullZeye
veterán
Szeptemberig Firefox kiegészítővel is megtudtam nézni az emaileket, azóta nem enged bejelentkezni, erre van valami megoldás?
Gmail Manager
Gmail Notifiermind2 hibás....és nem akarok fölös + programot telepíteni, használni emiatt...
gmail.com címet meg értelmeset már nem lehet reggelni, csak bullzeye151363zrzeqr@gmail.com abból meg köszi de nem kérek O.o
-
Timocicu
senior tag
Azt jelzi, hogy spam-ban van 4 mail-em, de nem jeleníti meg ...
Mit tegyek
-
Timocicu
senior tag
Másnál is gond van a mail-ek megnyitásával??
-
Nekem tökéletesen működik, megvagyok vele elégedve.
-
buddhadk
csendes tag
Sziasztok!
HELP ME!Harmadik napja használom a postafiok.hu oldalt és mindhárom napon nagyjából ugyanakkor 13:00 és 14:00 között a következő üzenet fogad küldéskor:
"HIBA!Elérte a maximálisan küldhető üzenetek számát.További információ"
Namost rámegyek a további infora és erről semmi sincs. Írtam három mailt az info@postafiok.hu oldalra, de nem kaptam válszta. És ami a legvicesebb, hogy másnap megint működik gond nélkül 13:00 - 14:00-ig kb.
Esetleg valaki?
Nagy segítség lenne!
Köszönöm
-
frankie!
őstag
Nálam is ez a cél! Na, és végre SIKERÜLT is!
Most vettem észre, hogy nálam a Levelek letöltése más fiókokból:
(Levelek letöltése a POP3 protokollon keresztül) - ide nem volt beírva a másik cím. De most már jó, és nagyon örülök, hogy egy ablakból minden elvégezhető.Egyedül az átkozott 3. cím POP3-a nem állítható be, mert az bizony egy Yahoo cím, és náluk tudtommal csak a Plus nevű fizetős szolgáltatással megy a POP3.
-
Ősember
őstag
azt tudom, hogy nálam sem jelenit meg minden levelet mindenhol, de ez csak beállitás kérdése
csak ugye nekem nem lényeges, hogy a 2-es és 3-as fiokomban is meglegyen minden
nálam az volt a cél, hogy az 1-es fiokomba megkapjam azt is, amit a 2-esbe és a 3-asba kapok és mindezt egy ablakbol elérjem
ez sikerült is, innentöl a többi beálitást hanyagoltam.
de ha neked fontos, hogy mind a 2 fiokodban megjelejen minden levél, akkor egyszerüen automatikus továbbitással megoldhatod. -
frankie!
őstag
Nekem ez nem jött össze. Igen, nem gmailes címmel próbáltam. Küldtem is rá a 2-es címről az 1-es fiókba bejelentkezve a 3-asra, azt meg is kaptam, de fogadni nem tudok az 1-es fiókból rá, a válaszlevevelet, ami a 3-as címről jön, azt is csak a 2-es fiókba bejelentkezve kapom meg.
Időben nincsen Nálad csúszás? Nem lehet böngészőfüggő? Operás vagyok...Köszi.
-
Ősember
őstag
az a harmadik nem gmailes cim volt? nekem csak gmail-es cimeim vannak már, de egy harmadikrol küldtem egyet a második fiokomra és megkaptam az elsöben ugyan ugy, mint a fent képen
adobe imageready
csak annyit kell csinálni, hogy csinálsz egy nagyobb képröl printscreent, 2 külön képen megcsinálod az egyik végét és a másikat a mozgásnak, aztán ö megcsinálja az átmenetet tween-el. ettöl lesz olyan, mitna csuszkálna ide-oda
-
Ősember
őstag
-
Ősember
őstag
a fiokok menünél van egy ilyen választási lehetöség:
Amikor üzenet érkezik valamelyik e-mail címemre:
[X] Válasz arról a címről, amelyre az üzenet érkezett
[ ] Válasz az alapértelmezett címről (jelenleg crashtestdummy182@gmail.com).azt hiszem nincs is mit magyarázni ezen, google szolgáltatásoknál alapvetö cél a user friendly kezelöfelület
Timocicu nincs mit
-
Ősember
őstag
esetleg tippként azt tudom javasolni, hogy felteszel egy google chrome böngészöt is és akkor a másik böngészödben, amit eddig is használtál mehet egy gmail, a chrome-ban meg egy másik és egyik sem lépteti ki a másikat
persze nem fogom ráderöltetn iegyik megoldást sem, csak gondoltam megemlitemegyébként igy néz ki az, amiröl korábban beszéltem:
a csunyán bejelölt legördülö menüvel lehet a felhasználoi fiokok között mozogni
-
Timocicu
senior tag
Persze, hogy szabad!
Nem kerestem újat, csak rátaláltam. Párommal van, hogy szinte egyszerre használjuk a gépet. Neki is van gmail-os e-mail címe és egyszerre nem lehet kettőt megnyitni.
citromail-em is volt használatban, de nem szerettem, mert frissítgetni kellett és hamar megtelt. Mivel a gmail-t és a postafiok-ot meg lehet nyitni egyszerre és szinte mégis ugyanaz, ezért használom mindkettőt.
Az egyikre jönnek a PH-s értesítések, egyebek. A másikra az iwiw, vatera, teszvesz, ilyenek. Nekem így könnyebb a levelezéseket kezelnem, mert nem szeretek üzeneteket kitörölgetni.
be lehet olyat is állitani, hogy ha mondjuk az 56-os fiokra kaptál levelet, de éppen az 1-es fiokban vagy, akkor automatikusan ugy válaszoljon az üzenetre, mintha az 56-os fiokbol irtál volna, tehát aki irt neked levelet, az nem is fogja megtudni, hogy neked van 1-es fiokod
Na ez új, ezt nem is tudtam, de nekem akkor is így könnyebb.
Azért tanultam Tőled újat. Köszi.
-
Ősember
őstag
jobb felül vannak a beállitások és azon belül a fiokok. onnantol meg már egyértelmüen "Újabb e-mail cím hozzáadása"
be lehet olyat is állitani, hogy ha mondjuk az 56-os fiokra kaptál levelet, de éppen az 1-es fiokban vagy, akkor automatikusan ugy válaszoljon az üzenetre, mintha az 56-os fiokbol irtál volna, tehát aki irt neked levelet, az nem is fogja megtudni, hogy neked van 1-es fiokod
-
Timocicu
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki postafiok.hu-t ?
Én nemrég kezdtem el a használatát, de nagyon bejött. Frissül automatikusan. Nagy a tárhelye. Csupa pozitívum.
Bővebben: postafiok.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest