Új hozzászólás Aktív témák
-
Sihto_
tag
Az oldal komoly fejlődésen ment keresztül
-
RiFeR
tag
hi ! honnan tölthetnék le Sagem my v -55 re polfi csengőhangokat ? google az én barátom de egy csomó fizetős oldal.. gondolom megkérdezem itt is és lesz aki segit plsss
-
Sihto_
tag
Hello
Ma már senkit sem érdekelnek a poifónikus csengőhangok???? -
Sihto_
tag
Na megcsináltam az oldalt, persze még nincs kész, de már müködik
Ime: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tankman
tag
guitarpro-val próbáld meg. Azzal tudsz irni dallamokat több szólamban!
-
Sihto_
tag
Up ...
-
Sihto_
tag
Szerintetek van értelme egy olyan weboldalt csinálni, ahonnét lehet midi fileokat letöltögetni
természetesen ingyen ls fel is, ha valakinek van kedve.
Most olyan 5000 midi fileom van, de még nem kezdtem bele az igazi gyüjtésbe. Ez igy is már majdnem 300 mb, tudtok valmi ingyenes websiteot, ahova legalább egy giga adatot fel lehet nyomni és van php, meg mysql futtatás is? -
törölt tag
megoldódott a problem
-
törölt tag
válasz
Cathfaern #16 üzenetére
nekem még szabad az 1Mb memória, egy 8kb-os képem van csak lementve
próbáltam 3k-s és 15k-s hangot is tölteni, mégsem megy... a képek műxenek, a wap beállítással elvileg nincsen semmi gond, a tesztoldalon lévő hangokkal sem megy...
neked nem volt olyan problémád? a hozzá kapott kábel és cd műxik? arról sikerült rátöltened a telefonra?
egyébként milyen formátumot támogat a teló? mert a dobozon midi van, a wapon meg mmf-et találtam... heeeelp, benned bízom infóügyben -
törölt tag
sziasztok!
tegnap vettem 1 lg g5300i telefont és nem tudok rá csengőhangot letölteni. találtam egy oldalt, ahol vannak teszt hangok, de sem midi, sem mmf formátumot nem tudtam letölteni, folyamatosan azt írja, hogy ismeretlen tétel...
a doboz és a felh. ut. szerint simán tudnia kellene a midi hangot, a net/wap szerint meg az mmf-t, most akkor mi van?
aki tud vmit plíz segítsen
ja és kaptam cd-t meg adatkábelt is, a cd-n vannak csengőhangok, de a melóhelyen nem tudom megnézni a cd-t, pedig lehet az segítene...
és az üfsz.-t sem hívtam még, mert nem találtam még telószámot, ami nem a 173 vagy 1741 lenne a pannonnál
[Szerkesztve] -
vjannus
aktív tag
z600-asra szeretnék Polifonikus csaengő hangot , de nem olyat ami fenn van a neten hanem olyat amit én is tudok csinálni, ha lehetséges, ne csak progi nevet mondjatok, hanem annak a kezelését is röviden, előre is köszi mindenkinek
-
chili
csendes tag
http://wap.inforatio.hu
Azon belül is ''Mobile browser - X-Backup''.
Itt van N3510i, N6100, N6610. -
Als
tag
Üdv!
Nem egészen témábavágó kérdés : (féloff)
Nem ismertek olyan helyeket, ahonnan eredeti nokia csengőhangokat letölteni?
A N6610-esben egy csomó nokia hang nincs rajta, ami a N3510-en rajtavan.
Ezért keresek ilyeneket.
Köszi
Als -
Maciii
tag
MIDI progival bekottazod, save oszt mehet egy wap szerverre. Pl: http://www.tagtag.com
De a fenti cimen van egy rahedli olyan wap hely, ahonnan le lehet tolteni.
Egyebkent a N3510 jo kis telo -
X-COM
nagyúr
de egyes telók tudnak mmf-et lejátszani, azt meg lehet wavból simán genyerálni
-
rudi
nagyúr
mp3 vagy wav ból mid-et csinálni kb. olyan mint hallás alapján lekottázni egy 4-16 szólamú darabot, vagyis extra ember tudhatja gép NEM!
Kérdés hogy milyen mobilra számod, mert ma már az okosabb mobilok (persze nem 3510es) emésztika wav vagy wma formátumokat sőt java-s mp3 lejátszók is vannak már.
Amúgy egy kép vagy hangfile letöltése wapon baromi egyszerű. Ha van olyan tárhelyed ahol konkrétan tudsz filera hivatkozni (pl. saját géped IPjén webszerver) akkor csak ki kell rakni és a telcsinek beadni ugrásnak a file webes elérési útvonalát.
pl. zene.mid-et felrakod a www.akarmi.hu szolgáltató bigyo domainjének gyökerébe akkor: http://www.akarmi.hu/bigyó/zene.mid vagy http://www.bigyo.akarmi.hu/zene.mid ez már a szolgáltató formátumától is függ. -
törölt tag
Hat ezt nem hiszem el:
http://newfreeware.com/audio/102/
''AmazingMIDI automatically transcribes music, converting WAV files into MIDI files. It can recognize single-instrument polyphonic music. It's a powerful tool to help you to transcribe music, to practice musical instruments and to make MIDI files, and so on.''
http://newfreeware.com/audio/747/
''# Convert MP3 and WAVE to MIDI
# Compose MIDI music simply by singing or playing any instrument
# Grab music from a CD and convert it to a MID file
# MIDI-enable any musical instrument, even your voice
# Helps remove vocals for karaoke singing
# Speed web page loading time by using intelliScore's MID files instead of MP3 or WAVE files
'' -
törölt tag
Hella,
polifonikus csengohangok .mid fajlok, ami olyasmit jelent, hogy elore definialt akarhany hangszert szolaltatnak meg kulon-kulon, csatornankent. pl a t310 asszem 16 csatornas. Nemnagyon tudok olyan progirol, ami wav-bol, mp3-bol akarmibol tudna .mid-be atalakitani. Iszonyat matek kene hozzaVisszafele persze megy.
-
Lobonc
tag
UP!! SEnki nincs is ilyen vagy mi aaaaa
-
Lobonc
tag
Hi
Nem tom volt-e már ilyen téma de nem találtam nagyhirtelen! Az volna a kérdésem hogy polifonikus csengőhangokat lehet-e csinálni vhogy mondjuk mp3bol wavbol akármiből? Van vmi progi vagy hogymegyez?
Thx mindenkinek aki tud vmit a témáról!!
Lobonc
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest