- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Kendek #196465 üzenetére
Rendben, megkapja a maga 30%-àt a Sony igen, viszont ha az adott hónapban megjelenő MS meg Sony jàték közül Béla az MS jàtékàt vàlasztja Day1, akkor az a Sonynak kiesés, mert nem minden Bélànak van pénze havi 2 Day1 jàtékra.
Ők is làtjàk hogy nem tudnak elszedni usert se a Sony-tól, se a Nintitől.
Innentől kezdve meg az marad hogy el kell érni hogy a user nàluk költse el a pénzét, meg az àltaluk kiadott jàtékokkal jàtszon, hisz a user ideje is véges. -
-
Szoke1982
senior tag
Early számoltad ?
Most Trokkánál inkább most Baka Andrásnál nézem youtube -on ,most nem akarok agyvérzést kapni xD Inkább tanulgatom egyelőre ,mert ez a stamina leszedösdi annyira nem tetszett, inkább most pihenőre raktam xD mivel kinn is esik, meg benn is esik Trokkánál, az embernek elmegy a kedve is . -
Wesder
titán
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered and Forza Horizon 5 topped the PlayStation Store download charts in April. Check out the complete list:
-
TBT
addikt
AC Shadows Title Update 1.0.4 - Release Notes
Holnap érkezik az új patch, ingyenes sztori küldetést is tartalmazni fog!
"New Free Story Pack: The Works of Luis Frois"Plusz frissítik a kódexet, illetve rengeteg bugot is.
-
_drk
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del #196434 üzenetére
Idegen szavaknál lehet használni a -val/-velt....
-
-
spleenszuru
őstag
Egyébként, ha már GTA téma, a Rockstar játékok mentései cross platformosak szoktak lenni, mondjuk PS és PC között?
-
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982 #196433 üzenetére
Én most az AC Shadowsot folytatom ahonnan áprilisban elrángatott Khazan, sok buggal még nem találkoztam benne, pláne game breaking típusúval, ami nem zárja hogy nincs, de ezt az AC-t azért összekalapálták rendesen.
Nekem inkább az fáj, hogy itt gyakorlatilag zéró kihívás van még legnehezebb fokozaton is, ebben (is) az elődöket másolja.Az AI limit nálam fejvakarós, pláne egy Khazan után, mert annyira fapadosnak néz ki és a demo sem szippantott be úgy, mint a berserker.
Nézek majd róla pár videót hátha meghozza a kedvem hozzá.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
S e t h #196351 üzenetére
Gratula !
Én még csak most értem be TrokkáhozÉn szépen lassan haladok, de így is a nálam szokásos hosszú (200+ óra) játék lesz ez is nekem.
Már 243(lol) és nem csak a bossok végett ,ha azt nézem idáig 2-3 boss volt ami 2 nap volt kb 6--6 óra 12 óra max (köcsög
akkor sem jön ki a matek órákra vissza nézve , én minden sarkon benézek farmolok gyűjtögetés stb, armorral szettek kombinációja stb.. de inkább játszom és élvezem minden percét ha tetszik és még nem unom. Bár Maluca -nál már kezdtem unni..(most az először)Maluca)
Ez után majd Mandragora talán , és majd jöhet Wuchang reméljük, hogy jó lesz. De azt lehet most lemezesen veszem meg hátha nem lesz annyira jó. Így el lehet még cserélni AC Shadows-ra!
Az meg addigra nem lesz bugos. (Olvastam valami fő küldi bugos és kifagy a játék vagy mi?)
Jah és tényleg még ott a AI Limit is, másnak az még jobban is tetszett mint Khazan, itt fórumon olvastam.Amúgy a demó tényleg jó én néztem, de szerintem Khazan azért jóval nagyobb játék, bár az is igaz az fele árban van mint Khazan. Akkor meg annyiért az ajándék! Már ha tetszik.
Meg egyszer gratula! -
ProEvoFan
nagyúr
-
Andris837
senior tag
válasz
Faresz29 #196421 üzenetére
Szia! Az, hogy hol, arra egyértelmű a válasz, a store-ban!
A melyik kiadásra pedig talán ebben a videóban kaphatsz részletes választ: [link]
Én - ha megveszem - akkor a legnagyobb "Premium Edition-t" fogom választani.
Ugyan, még kicsit várok vele, hátha akciózzák, addig pedig elvagyok a GT7-el.Üdv,
Andris. -
plejik
addikt
válasz
Faresz29 #196421 üzenetére
Ha szereted a kocsikat gyűjtögetni és minndet meg akarod szerezni + kellenek a DLC-k , akkor egyértelműen a legmullosabb kiadás, ha ezek nem érdekelnek, akkor az alap. Én a kettő köztivel nem is foglakoznék, bár mondjuk még úgy is kell egy kiegészítő amivel a plusz DLC -s kocsikat behúzod. Én megvettem mindent hozzá anno boxon is megvolt is berántottam, de ez alapján mérlegelje, me, hogy bele fér-e a keretbe természetesen.
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
A Forzával szemezgetünk, csak nem tudom melyik kiadást érdemes választani, és hol lehet a legkedvezőbben beszerezni?
-
Frod
addikt
válasz
F-ECT$ #196417 üzenetére
Olyan funkció talán még nincsen, de az általad követett játékokat meg tudod nézni milyen gyakorisággal kapnak kedvezményt, és utoljára mikor kaptak. Bár innentől már tényleg csak pár kattintás lenne egy jóslós-algoritmus jelző
(Plusz talán a szerdán esedékes Extra könyvtár bejelentést nem érintik az akciók, így a Monthly-val ellentétben oda nem csak full áras címek jöhetnek - bár ebben nem vagyok biztos)
-
Bad Pritt
félisten
El is felejtettem már, hogy a Last of Us Part 2 volt az egyik első fecske a Sony olyan játékainak sorában, ahol az NPC-k mutogatják meg nekem a szükséges dolgokat, esélyt sem adva arra, hogy magam találjam meg. Nem olyan vészes, mint a boi a Ragnarökben, de azért csak jobb lenne, ha pár perc keringés után inputra kezdenének pofázni.
-
GEIL
addikt
üdv srácok !
Pár napja nem voltam gépközelben, úgyhogy nem olvastam vissza annyira.
volt téma a GTA6 újabb "csúszása" ? .....2026 tavasza a legújabb kitűzött időpont....
-
F-ECT$
titán
Van hír róla, hogy mikor jön a váltás a leárazott játékoknál, azaz mikor jön a következő akció?
-
LÁZ
addikt
a kuta vmiért a grafikai beállitásoknál van elásva
balanced-be toltam végig, performance-ra állitva már legalább a dialógus elindult, de utána is kidobott párszor, viszont engedte végigpörgetni a párbeszédet...
sztem a hideout alatt, a világot is rendereli kétszer #crysis, vagy ntom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Ps5 slim
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest