-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #196577 üzenetére
-
negyven2
veterán
válasz
YouTube-os link:
Grand Theft Auto VI - Trailer 2 - YouTube -
TBT
addikt
válasz
Sokáig nem volt elérhető...
Gondolom pár óra /nap? múlva jöhet a hivatalos csatornákra.
-
F-ECT$
titán
válasz
2026. 05. 26.
Kíváncsi vagyok, hogy ez fog-e még csúszni. Több, mint 1 év van még addig.
-
markknight
veterán
GTA 6 - Trailer 2 [link]
-
Frod
addikt
válasz
ProEvoFan #196574 üzenetére
Ha jól látom azért ilyen olcsó, mert ez egy stand-alone dlc-je az alap King Arthurnak, csak valamiért nem így hívják.
"King Arthur: Legion IX is a turn-based, character-centric tactical RPG in the King Arthur: Knight's Tale universe... with an all-new story and heroes, also offering tough challenges to returning veterans."
-
-
ProEvoFan
nagyúr
King Arthur: Legion IX [link]
Meglepően jó ára van. Kipróbálta valaki? -
Frod
addikt
válasz
F-ECT$ #196563 üzenetére
Mi elkezdtük, bár inkább párom nyomja.
Megmondom én mi a nagy különbség: az RNG.
(spoilerbe rakom, ha valakit zavarna)Egy tile-építős, "nyomozós", rouge"lite" játék, de borzasztó nagy szerencsefaktorral.
Eleinte nyilván azt sem tudod mit kell csinálni, később meg csinálnád, csak nem tudod mert, nem adja be a kívánt ami kellene neked.tárgyat/szobát/bármit,
Lehet hamarosan lerakjuk, mert zabálja az időt, és -szerintem - kevés sikerélményt ad, mivel nem túl bőkezűen dobálja a(z amúgy sem túl jelentős) -eket.permanens upgrade Egyébként nálam nagyon társasjátékos benyomás kelt, egyáltalán nem lepne meg, ha a nagy sikert követően hamarosan jönne a hír, hogy mondjuk a Gamefound/Kickstarter valamelyikén indul a társas verzió. (Bár a Nagy Vámháború cca. 2025 lehet beakaszt ennek is, mint ahogy több társaskiadó már jelezte ezt.)
#196573 ldave
Hát, nem elsőre gondolom ezt, hanem már Day 50 körül járunk, és úgy mondom -
válasz
Szilágyi84 #196568 üzenetére
De, elvileg lesz belőle lemezes Day One Edition, amit elő is lehet rendelni. Igaz, rákeresve csak két hazai boltban találtam meg.
-
Szilágyi84
senior tag
Wuchang nem lesz dobozosan vagy miért nem lehet még előrendelni?
-
zsotesz81
senior tag
válasz
F-ECT$ #196563 üzenetére
Én próbáltam, kb. puzzle/adventure kategória, röviden van egy nagy kastély, abban egy kezdőszoba 3 ajtóval; ahogy ajtókat nyitogatsz kapsz három szoba layout-ot amiből egyet tudsz választani. Minden szoba más-más bonuszt ad. Így kell eljutni a célhoz, kb mint a csővezetékes játék.
-
Bake, ez a Forgive Me Father nagyon kemény egy játék. A végére értem, de még a legkönnyebb fokozaton is nehéz volt.
Azért csak várom a folytatást, már be is van jelentve. -
F-ECT$
titán
válasz
Bad Pritt #196562 üzenetére
Nem is rossz ár. Viszont a GoT-nál anno meg tudtam várni, hogy a DLC-vel együtt vegyem meg, és ahogy pont ma beszéltünk róla, ez tök jó, ha nem akarsz kiesni a játékból. Nem tudom, hogy itt lesz-e DLC, de ha lesz, akkor gondolom arra haosnló időt (kb 1 év) kell majd várni, mint a GoT-nál...
-
F-ECT$
titán
Még megvárom, hogy szerdán kap-e leárazást a Prince of Persia DLC, de addig is elkezdett érdekelni egy másik herceg a Blue Prince.
Ahogy látom innen nem sokan kezdték el, de hátha csak nem írtak róla
Azt nézem, hogy a main story olyan 15-20 óra alatt letudható, de akár 80-90 órát is el lehet benne tölteni.
Nagyobb spoilerek nélkül: miért ez a nagy különbség? Igazából azt se tudom, hogy milyen ez a játék, lehet lepattanok róla 1 óra után, de ha valaki már játszott vele, és van kedve, az írhatna róla pár sort
-
Bad Pritt
félisten
Ghost of Yotei lemezen előrendelhető.
-
F-ECT$
titán
-
Cipas
tag
válasz
Phoen|x #196549 üzenetére
Érdekes én pont azokat nem , kicsit keveslem az istenek elleni harcot, változatosabb lenne... lehet a wukong elkényeztetett boss harcokkal és itt is ezt vártam el, pedig ott nem 4-5x futottam neki némelyiknek, de mégis jobban élveztem a harcot mint itt...de a sztori kárpótol a god of warban... habár a wukong sztorija akármilyen is volt nekem bejött ....az egész játék.
És a god of war után jön a Yotei előtti Tsusishama pótlás.. kíváncsi leszek rá..direkt nem néztem róla sok videót, 1-2 trailert leszámítva -
-
válasz
F-ECT$ #196536 üzenetére
Hogy sokkal árnyaltabb a helyzet, ez pont ugyanúgy igaz arra is, hogy szerintetek 70%-ot veszít a Sony, ha külső fél által készített játékot vásárol valaki.
De nem lehetne tönkretenni őket azzal, ha rengeteg, jó játékkal árasztanák el a platformjukat, akárhogyan is időzítenék. Ők ebből csakis bevételt látnak.Persze, ki lehet szúrni egy-egy játékkal, hogy akkor az nem fogy annyira, de ez a verseny része, hogy ki tudja jobban bevonzani a közönséget. És ha valamit nem adnak ki PS-re, attól az még ugyanúgy versenyzik, mert akkor máshol lehet megvenni, és abból semmi haszna sincs a Sony-nak.
-
v!ct0y
veterán
Hamár Forza. Az controlleres irányítása milyen lett? A GT7 -nek nagyon jó. Valamelyik Gridben néztem ott meg elég gagyi. Számomra. Remélem értitek mire gondolok
Köszi a választ. -
F-ECT$
titán
válasz
NyMRooD #196500 üzenetére
No igen, erre mondtam, hogy nem ennyire egyszerű az élet, hogy 0 vagy 30%.
Az tényleg kérdés lesz, hogy az MS akar-e még konzolt gyártani, vagy teljesen átáll arra, hogy játékokat és előfizetéseket ad csak el.
Idővel az mondjuk biztos nagyon be fog nekik jönni, hogy a mobil piacból is hasznot fognak húzni a GPU miatt, mert ez a szegmens már nagyobb, mint a konzol + pc összesen.
-
F-ECT$
titán
-
Itt az Oblivion Remaster okán elkapott a nosztalgia és előkaptam a Skyrim-et PS5-ön. Meglepő módon tapasztalom, hogy azért nem vaj sima az élmény. 60 fps, többnyire, de simán voltak olyan részek a vadonban ahol beesett kb 15 fps-re. A menü gomb lenyomása és a menü megnyitása között pedig látszólag indokolatlanul el tud telni 1-2 másodperc. Na meg arra sem emlékeztem már, hogy milyen bugos ez valójában
Na mindegy, azért rögtön elkapott egy 6 órára a játék, szóval engem még mindig meg tud fogni, jöhetne egy remaster
-
PTM
aktív tag
válasz
Cipas #196523 üzenetére
Igen, szerintem érdemesebb lett volna az előzménnyel kezdeni, de már mindegy.
Nekem a Ragnarökben maradtak ki komplett területek valahogyan, ezért az utolsó "küldetés", főleg évek után nekiesve, keservesen ment. Utána a mobok is elrendeztek pár ütésből, mire leesett, hogy egy csomót szintezhettem volna korábban. Rengeteget jelent ezekben a játékokban. Ezt nem is rovom fel neki, ebben én voltam béna.
Az újbóli felfedezés viszont érdekes volt nekem, az a része megint odaszögezett a tévéhez.
-
Cipas
tag
Igen, csak így a ragnarok után már lehet nem annyira motivál hogy mindent össze szedjek, így kevés mellék szál van kész... valószínűleg gyengébb vagyok most a játék ezen szakaszában, mint a ragnarokben voltam ezen a szinten, mert ott mindent megkerestem, mellékküldetéseket megcsináltam...most rá feküdtem a mellék szálakat megcsinálni, már most érzem hogy God módba lépett Kratos 🙂🙂
-
PTM
aktív tag
válasz
Cipas #196521 üzenetére
A 2018-asban nagyon élveztem a valkűröket, az utolsót leszámítva a nehézséggel sem volt gondom. Az utolsóval nem próbálkoztam annyira sokszor, de végül Story-n győztem le. Amúgy Balanced-en játszottam azt is. De a 2018-as GoW szerintem fantasztikus. A térképpel ott is volt bajom, csak az egy kisebb tékép, és gyakorlatilag minden mást kiemelkedőnek tartottam benne.
A Ragnarök berserkereit nem találtam érdekesnek, kettőből pedig nagyon-nagyon elegem volt már (
ésHvitserkr ). A két utolsó post-game bosshoz néztem buildet, ami után 3-4 próbából lementek. Az egyikre elsőre is nagy esély volt, csak csupasz seggel, resurrection stone nélkül indultam a harcba.Svipdagr -
Cipas
tag
Én most játszom az 1. Részt, múlt hónapban meg a ragnarok ment, pedig mindkettő azonnali vétel volt megjelenéskor..nekem sokkal könnyebb volt a ragnarok, a valkur harcok az 1. Részben most idegeim szedik szét.. hasonlóan érzek mint te a játékkal kapcsolatban, nem rossz játékok, de nálam PS exkluzívban a last of us részek és a Spiderman nagyobbat ütött. Annak ellenére alap mű, sztorija ütős mint sok ps játéknak
-
pzstm
titán
válasz
WhiteWalker #196517 üzenetére
Szinte kizart a lemezes szerintem
-
válasz
WhiteWalker #196517 üzenetére
Még nem lehet, de szerintem tuti, hogy nem lesz lemez.
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt lehet tudni hogy a Gears of War Reloaded lesz lemezen vagy csak digitálisan elérhető?
-
krx21
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #196514 üzenetére
Igen.
-
30z.Samu
félisten
A tárhely bővítés hogy működik itt? Van külön foglalat a gépben vagy a gyárit kell kicserélni?
-
GEIL
addikt
jó reggelt !
Olyantól kérdezném, akinek volt Microsoft/Xbox fiókja és már régebben játszott és haladt a Forza Horizon 5-tel, aztán most megvette PS5-re is a játékot és megadta neki a szükséges Microsoft/Xbox fiókként ugyanazt a "régit" amit már használt.
kérdések:
Mit hoz át a régi haladási szintből ?
-level érték ?
-pénz ?
-autók ?
-pályaeredmények, összegyűjtött akármik, "lezúzott táblák" ?Fiam tegnap megvette a saját PS5-jére, de még ma folytatja a letöltést és még nem adott meg semmi fiókot neki (gondolom első indulásnál fogja bekérni ?)....
Köszi előre is a válaszokat !
-
30z.Samu
félisten
válasz
Bazsi1987 #196502 üzenetére
Nekem is teljesen kiesett a Valhalla DLC, pedig kb akkor jött ki, amikor a fő story végére értem.
Most van mivel játszani rendesen 2025-ben, pláne hogy lassan is haladok. Még van a CP2077-ből, AC Shadows-t is tolom még, jön az új Doom, Switch 2-n majd a Zelda ToTK-t szeretném elkezdeni.
Más: Úgy alakult, hogy anyósjelölt párjának a kamasz gyereke néha napján jön és kb fél órára, órára birtokba veszi a PS-t...tudom irigy gáchi vagyok, de annyira nem örülök neki, de hát az ember csak nem mond nemet.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy külső meghajtóra lehet telepíteni játékot PS-en? Mert akkor csinálnék neki egy profilt, ott úgy garázdálkodik ahogy akar. Így meg attól tartok hogy valamit random elindít és hazavágja a mentéseimet.
-
PTM
aktív tag
God of War Ragnarök
Jobb későn, mint soha. Előrendelésben vettem meg, de számomra idő előtt kifulladt, így szűk 50 óra után, a fősztori végén jegeltem. Így évekkel később újra nekiálltam, hát a Pro konzolon csodálatosan fut. Visszaszokni a harcba és a mechanikákba nem volt olyan csodálatos, de sikerült.
Az összbenyomásom viszont ugyanúgy vegyes, mint korábban. Ez számomra az ellentmondások játéka, mert egy jelentős része csúcs (a különböző világok vagy ahogy Odint megírták), más része viszont az élvezhetetlenséget súrolta (például a navigáció és egyes berserker harcok - Balance szinten játszottam). Mellé pedig túl gyakran éreztem azt, hogy steril és óvatoskododik a karakterekkel, mérlegen van kiszámolva minden. Számomra egy God of Warban ez csalódás.
Most már befejeztem, 90 óra alatt platina lett, és összességében inkább tetszett, mint nem. De ennyi most elég is volt, nem várom az esetleges következő részt. Idővel még változhat róla a megítélésem, ez most sajna ilyen.
God of War Ragnarök: Valhalla
Tartottam a roguelite vonaltól, de váratlanul nagyon megfogott. Szinte mindig történt valami - jött egy csavar, újdonság, vagy csak egy kicsit tovább jutottam, egy kicsivel több dolgot tapasztaltam ki. 10 óra volt teljesíteni a trófeákat (csak játszani kell hozzájuk), még 7 óra mire kimaxoltam Kratost és a legtöbb dolgot feloldottam, illetve a sztori mellékága is lezárult. Ez a DLC egyértelműen tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest