- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #196313 üzenetére
Az engem nem zavar, egy játékkal szoktam játszani.
-
negyven2
veterán
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
winery #196286 üzenetére
Ahogy egy havernak mondtam, remélem az ügyfélszolga akivel beszéltem keveset keres és éhezik.
Lényegében spontán, magától oldódott meg, ma reggel ismételt kérésre már kaptam normális, alaphelyzetbe állító linket tartalmazó emailt és másik, új jelszóval sikerült belépnem a fiókba.Viszont az angol ügyfélszolga kvázi belém fojtotta a szót, hogy ő nem illetékes, majd a magyar support, mondom oké, de legalább azt megtudhatom mi történt a fiókommal, erre csak annyit mondott, hogy mindent elmondott ami kell, bontja a kapcsolatot, szép napot.
Persze utána még próbálkoztam chaten, de a chat robot már úgy azonosított, hogy már megint én? Megmondtuk, nem tudunk segíteni, na jó, ezen azért mosolyogtam.
Szóval nem tudom mi történt, valaki megpróbálkozott belépni, zárolták a fiókot, én meg túl sokszor kattintottam a reset email kérésre, mert gyanús volt az email02 és email03 elnevezés a küldő címében és leállították a további emailek küldését, de kb 18-20 óra után ismét működött.
-
cyberkind
félisten
válasz
markknight #196287 üzenetére
Jah, megint nem várt problémák léptek fel a közel 11 éves fejlesztés alatt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Na, akkor a PéEs Prő is ráér még...
-
itroh
tag
válasz
Akkor jöhet ősszel egy RDR2 Remaster
-
oriic
HÁZIGAZDA
2026. májusára halasztották a GTA6-ot
szerk: slowpoke....fene...
-
markknight
veterán
GTA 6 2026 májusra csúszik..
-
-
Mezcal
addikt
Azért a Forza koránt sem mentes a bugoktól, megint jött egy a sztoriban, amikor követni kell a csávót a dzsungelben, véletlenül letértem az útról, erre ahelyett, hogy vissza vitt volna, újra és újra visszaszámolt és nem engedett tovább. Újra kellett kezdenem, ami elég bosszantó.
-
itldj
aktív tag
válasz
nincsnév007 #196279 üzenetére
Az első dolgom volt kikapcsolni a csipogást, amint elérhető volt ez a fícsör.
Mondjuk ha van benne lemez és elkezdi pörgetni azon volt, hogy besz*rtam hajnalban, hogyezmiaf@sz. -
válasz
nincsnév007 #196279 üzenetére
Kapcsold ki a csipogást.
Ha van benne lemez ilyenkor és elkezdi pörgetni, na az félelmetes. -
nincsnév007
addikt
lehet hogy áram ingadozás mert már többször volt hogy bekapcsolt hajnalok hajnalán azért nem kicsit félelmetes mikor egyszer csak csippan a gép
meg most pihenőmódban volt.
-
TBT
addikt
válasz
markknight #196265 üzenetére
Hát az Code Violet eléggé középszer, de legalább egy ideig csak a PS5 platformot fertőzik meg vele (Ony for PS5), a Wucsang érdekesebb (látszólag sokkal, de sokkal több munka is van benne, mint a Violet-ban), csak az meg soulslike és gondolom olyan boss rush lesz az egész játék, mint a Wukong volt (legalábbis a bossokon, a karakter képességein és ruháin kívül nem sok mindent láttunk belőle).
-
LÁZ
addikt
válasz
nincsnév007 #196269 üzenetére
hdmi cec off, vagy vmi hasonló a neve, de lehet, hogy csak a sleepből (ha használod) ébred fel vmi random dolog miatt, akkor meg sleep off
-
F-ECT$
titán
válasz
Szerintem áram ingadozás. Néha nálam is előfordul.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
HDMI Device linket kapcsold ki.
Settings > System > HDMI > Enable HDMI Device Link
-
nincsnév007
addikt
Az mitől lehet hogy a konzol egyszer csak magától bekapcsol ?
-
pzstm
titán
Ghost of Yotei elorendelheto. Jol latom, hogy teljes arat kell azonnal fizetni?
-
Bad Pritt
félisten
PS appban ez a háttérinformációk rész rohadt menő, eddig egyetlen játéknál sem láttam (vagy csak átsiklottam felette), de most a Last of Us Part II Remasterednél ott vannak az eddigi átvezetők, a felszedett gyűjtögetnivalók és meg lehet nézni mindent. Már az is baromi jó volt, hogy a játéksúgó real time követi, hol jársz és meg lehet nézni, mit ajánl, de ez hasonlóan jó feature, ha valakit érdekelnek is a jegyzetek meg effélék.
-
ProEvoFan
nagyúr
Pár percig megbolondult a ps appom.
Fontban, majd euróban írta ki az árakat.
Most oké lett. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
TBT
addikt
Új játék a láthatáron!
Code Violet - Extended Gameplay Reveal | PS5 GamesDino Crisis + Callisto Protocol + szemrevaló főhősnő!
Még az ASSetek is jók. -
denko
senior tag
-
30z.Samu
félisten
Toltam bele olyan 1 órát, ez a port nagyon patika lett, a Panic Button ismét remek munkát végzett.
Egy valamivel lenne teljes a történet, ha a mentéseimet át tud ám hozni. De igazából így is nagy élményt ad hogy újra kellett kezdeni.
-
denko
senior tag
Srácok,
Ki mit gondol, érdemes beruházni most pár év premiumra 80ert, vagy black Friday alkalmabol jobb áron lesz?
Enaban szereztem sajnos ott sem olcsóbban jönne ki mint HA-n. -
_drk
addikt
Na a Vámpírnál inkább feladtam a Mandragorát végleg.
Amúgy se szeretem a 2D-s játékokat, de ez legalább megmutatta hogy nagyon messziről kerüljem el az összeset.
Attól hogy magyar játék nem fogom védeni, ez nem igazán egy jó játék. Vannak benne jó dolgok, el lehet vele bohóckodni, de inkább mindenki várjon le értékelést, meg arra hogy kerüljenek fel buildek.
És közelharcost véletlenül se indítsatok! -
bod101
aktív tag
Sziasztok,
a Forza fizikai formában kapható lesz? -
KaitouP
nagyúr
szeXbox is drágul, gépek is, kontrollerek is, játékok is, minden is: [link] -
KaitouP
nagyúr
Visszatér a Ridge Racer PS4 & PS5-re: [link] (Ah fuck, könnycsepp... gyerekkorom egyik legmenőbb játéka volt, máig imádom.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
nincsnév007 #196213 üzenetére
Ez inkább Nemastered. De donwgrade lett inkább az biztos, kb szrt se csináltak vele. Gondolom ezt már nem a régi fejlesztői brigád csinálta.? Pedig én vártam megakartam venni ,de így inkább marad a régi ps4 -es cím. Még jó nem volt a walletban pénzem most ,inkább mást veszek ebből. Ha javítják később megveszem majd, de így biztosan nem. Más ingyen adja ezeket !
-
ludxjk
csendes tag
Multiplayer Mayhem - monster hunter wilds bétára is megadja az 50 kampány pontot
-
S e t h
nagyúr
válasz
NyMRooD #196210 üzenetére
Köszi neked is választ!
Nem írom le mit gondolok a sonyról, mert felesleges, de amit olvastam a neten ezzel kapcsolatban az alapján ez cég még azt is alulmúlja amit eddig gondoltam róla.
Rengetegen szívtak már ezzel, de a Sony nagyjából tojik rá, az ügykezelés harmadik világbeli dzsunka szint alatt mozog.
Jelenleg az van, hogy fiók zárolva, oka ismeretlen, chat bot nem tud segíteni, pedig a tapasztalatok szerint még "ő" a legértelmesebb náluk, mert valamilyen okból kifolyólag ő képes leginkább reset linket küldeni a fiók feloldásához, az ügyfélszolgálat valahogy ebben nem jeleskedik, mert vagy rossz link jön, vagy órákkal később, amikor már lehet nem is működik, mert lejárt.
Az meg külön vicc, ha már behatolásos körülmény miatt van tiltva a fiók, hogy egy szobával arrébb egy másik, megosztott accountra letöltött játékok vígan mennek.
Délután még teszek egy próbát, nem tudom lesznek-e külhoni chatben, elméletileg 17órától igen, de hogy hol és náluk van-e május elsejei majális, passz, mert akkor ez is zsákutca.
Mindenesetre leporoltam az xboxot, a Sony meg tehet egy szívessséget.
-
Bad Pritt
félisten
Nekem két traileren akadt meg a szemem a Borderlands 4 mellett:
Sea of Stars - Throes of the Watchmaker Release Date Trailer | PS5 & PS4 Games
Formula Legends - Announcement Trailer | PS5 & PS4 GamesLehet végre lesz egy jó formula játék konzolra is.
-
válasz
nincsnév007 #196213 üzenetére
Hat gondolom felhuztak valami mast a remasterben, ami miatt nem tudja tartani a 4k-t a gép.
-
válasz
Farkassacred #196206 üzenetére
Tenyleg az. Főleg hogy eleve volt mar 60 fps patch is hozza.
-
-
Frod
addikt
válasz
Yodafon #196201 üzenetére
Mert mind kritikailag, mind a játékosok által nem lett egy túl jól értékelt játék, és leginkább mert maga a kiadó is szószerint ezt mondta róla. A fejlesztőcsapatot is szélnek eresztették, ami megint csak nem a siker biztos jele.
A fentiek ellenére én azért kipróbálom, ha esetleg Plusba kerül, de attól még a tények azok tények.
-
megyer11
tag
Sziasztok, az érdekelne hogy úgy mint a Gran Turismo 7-ben meg van oldva a giroszkópos irányítás, tehát csavargatva a kontrollert irányítom az autókat, a Forzában is van ilyen beállítási lehetőség, vagy abban a "hagyományos" analóg irányítás van?
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #196198 üzenetére
Legfeleslegesebb remaster ever ez a Days Gone.
4-5 év múlva ráért volna elővenni, akkor talán látnánk a különbségeket is a két verzió között. -
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #196203 üzenetére
Nem lettem okosabb amit olvasgatok a neten, általánosan írják, hogy ez egy adathalász cím, ugyanakkor szídják is a Sonyt, hogy agyament címeik vannak, amit alátámaszt az is amit te írtál.
Ha nem találok akár külföldi supportot akkor pihenős időszaka lesz a konzolnak a hosszú hétvégén.
Egyébként a PS appban tórténő bejelentkezési kísérletre és konzoloson is konstans erről a címről jönnek a levelek, most vagy a Sony van meghekkelve vagy ez egy jó cím.
-
Ryoo
senior tag
válasz
markknight #196175 üzenetére
A szart is több millió légy szereti, attól még az marad.
Nyílván ízlések és pofonok.
-
S e t h
nagyúr
Ma reggel az az üzenet fogadott, hogy zárolták a fiókomat, mert többször történt sikertelen bejelentkezési kísérlet.
Az üzenet lényege szerint várnom kell egy kicsit( ezt az időtartamot nem ismerem) majd próbáljak belépni.
Ugyanakkor ez a konzolos üzenet tartalmaz egy olyan kitételt is, hogy nézzem meg az email fiókomat mert jelszó változtatás esetén leírják mit kell tennem.
Ez nem hangzik rosszul, viszont belépve az email fiókomba két friss üzenet van a Sonytól password change notification tartalommal, viszont nem merek rákattintani, mert mindkét esetben a feladó sony@email03.account.sony.com és passz ez lehet-e valós vagy kamu.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest