Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krati1982 #84789 üzenetére
Az Uncharted 4 az BC módban fut, és sajnos előfordulhatnak ilyesmi anomáliák. De furcsállom, mert én az év első felében vittem végig újra, immáron PS5-ön, és semmilyen problémával sem találkoztam.
Nem nagyon lehet vele mit csinálni. Azon túl, hogy újraindítod a konzolt, újrakezded a játékot, és esetleg újratelepíted. Ha semmi sem használ, akkor érdemes lehet megvárni a következő rendszerszoftver frissítést, mert abban javítják a BC móddal kapcsolatos problémákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- PlayStation VR2
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest