-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
keIdor #145619 üzenetére
Nekem 4070-es van, de láttam teszteket, hogy 2x erősebb a 4090, off; kíváncsi volnék, hogy milyen területen tudod kihasználni a 4090-et, van valami olyan játék aminél szükséges ennyire erős kártya? Én vásárlás előtt is vacilláltam, hogy erősebb kéne, de aztán úgy voltam vele, hogy jó a 4070 is egyedül a GTA 6 jutott eszembe, hogy ott tuti jobb volna a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest