-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
shunter #44627 üzenetére
Te nem válaszoltál,hanem utasítottál a kettő nem ugyan az! Ha úgy írtad volna neki,hogy vannak lehetőségeid amik közül választhatsz és elmondod az előnyét hátrányát másképp hangzik magyarul a véleményed kifejtetetted felé.Az hogy kinek melyiket éri meg szerintem egyéni vélemény.Én a magyar store-al is elégedett vok Bf4 premiumot 7k vettem meg TR 5k,killzone+season pass megint 6K,DriveClub 7K szerintem egyik sem rossz ár és a Witcher 3 is 17K a magyar store-ban,de pl az Order 1886 is 17K gondolom az USA store-ban sem olcsóbb biztos nem 13K az ára,mert ott is 17 körül van nem hiszem,hogy annyira szar lenne az a magyar store,de csak szidjátok nyugodtan,mert az USA store-ban mindig van akció,míg a magyarban félévente (akarom mondani most is van akció)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest