- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Menet közben megtaláltam az infó gombot a bal alsó sarokban, hogy level 40-ig megy a bonus track. Még ez sem volt egyértelmű számomra....Szóval összesen 15 000 BP-t lehet kraftolni a repeat-tel.... Mekkora deal, agyam eldobom. 15k BP LOL.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Aprósólyom #30509 üzenetére
Alapból semmi értelme ezeknek a szarságoknak.
Minden egyes körben ugyanannyi eséllyel indul mindenki, legyen bármilyen fiókja. -
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom #30507 üzenetére
semmi értelme kapsz bp-t meg azt a medált újra és újra. miért tudnád nulláról játszani a passt? valamit csak adniuk kell a fanatikus playereknek mert azért nem olyan nehéz elérni a 31es szintet
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Aprósólyom #30505 üzenetére
nem, csak azt a 2-t kapod meg többször szerintem mert 16 olyan medálom van már
-
PeL
addikt
-
Aprósólyom
addikt
Én az ilyet nehezen tudom elképzelni. Bár már olyat is láttam, hogy egyszerűen csak megjelenik a közelemben egy álló karakter mozdulatlanul. Kb. 5-10 másodperccel múlva eltűnik. Ha jól rémlik még lőni is lehet, vérzik, de nem hal. Ez is valami bug.
Na ilyet is láttam már. De hogy egyébként mozog és néha itt néha ott.... az már nekem csalás gyanús. Na mindegy is. Nem spilázom túl. A lényeg, hogy felveszem a játékokat és volt mivel jelentenem a dolgot/tisztáznom magam. -
PeL
addikt
válasz
Aprósólyom #30500 üzenetére
Szerintem nem biztos hogy ez csalás amúgy. Valószínűbbnek tartom hogy a szerverrel volt valami anomália, és akit lelőttél az teljesen máshol volt mint ahol te láttad, mert amikor ugrált a kép össze vissza akkor lehetett hallani hogy lootolt és fegyvert is cserélt. Valószínűleg azt se tudta honnan lövik, látszik a reakciójából, hogy rögtön elhasalt ahogy elkezdted lőni. Gondolom ő is reportolt téged, mert ki tudja honnan, min keresztül lőtted le az ő szemszögéből, mert hogy teljesen máshol volt az szinte biztos
Ebből a játékból már bármit kinézek.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom #30499 üzenetére
Akit esetleg érdekel egy ilyen hack POV videó. Még megvan a report óta:
A vicc, hogy én mást látok belőle, mint amit a felvett adatok mutatnak az ő helyzetéből. És eleve ez a felvétel nem ugyan azt mutatja, mint az élő játékmenete. Azért is lövöm először az autó kerekét, mert live-game nem is lehetett látni a csávót, csak egy idő után, utána kezdem lőni. Ügyes programozók akik írják a hacket. Ügyesebbek mint a PUBG fejelsztők, mert ők még map-ot sem tudnak csinálni jelentősebb hibák nélkül....
Az ő szemszögéből: https://youtu.be/BzgppmS3AyE
Én szemszögemből: https://youtu.be/Aumf4ajE67c -
Aprósólyom
addikt
Én már elhagytam így helikoptert, mert harc közben nem néztem a bal oldali kiírásokat. És pont azért nem néztem rá, mert még nem hallottam a koptert....
A csávó eltűnik nem biztos, hogy bug, hanem hack. Egy ilyen srácot sikerült egyszer lelőnöm, mikor épp autóba szált. Instant kaptam bant, unusual game pattern miatt. Még szerencse, hogy mindig beállítom a gameplay rögzítést. Ban lejárat után volt az első, hogy visszanéztem a játékot... A csávó hol a térkép bal felső sarkában volt, hol a közelemben... Azonnal ment a report meg a panasz a PUBG supportnak, hogy még engem bannolt a rendszer.
Tiszta vicc. Én értem, hogy nem könnyű anti-cheatet programozni, de ha ilyen eredményes, akkor nem is biztos, hogy van értelme a fejlesztésére időt pazarolni. 3 napig, a ban lejártáig kvára ideges voltam, hogy még engem bsztak ki...Ha már bugok:
1. waiting for all players alatt előfordult 2-3 alkalommal, hogy hallottam smoke gránát robbanást... LOL.
2. Vagy Rondo pályán pár méterre/közelben robban a tüzijáték, mikor sehol senki pláne nem az a tüzijátékos doboz.Túl sok már a toldás foldás a játékban, mikor nem értenek a játék készítéshez. EPIC-nek anno nem véletlen lett elege belőlük és hagyták a supportot nekik a francba. Szerintem rájöttek, hogy nem értenek hozzá. Olyan bugok vannak benne, amit egy indie fejlesztő sem hagyna benne. Egyedül ami jól működik az alapötlet.
Mert még az új ötletek sem működnek annyira jól. Pl. a magasból leesve ejtőernyőzni..... Ellopták a Warzone-ból, de az egész mechanikája szánalmas a véleményem szerint. PLáne annak fényében, hogy a PUBG eredetileg realistább vonalat képviselt.... Aztán mi lett belőle mára.... peekelgetés jobbra-balra... autóból lövöldözés haláli pontossággal.... Köze nincs már az eredeti koncepcióhoz.
-
PeL
addikt
válasz
Aprósólyom #30496 üzenetére
Tegnap egyik körben elhasználtunk egy ballont, hogy bejussunk a körbe Georgopol-ból a map túloldalára. Nem volt semmi hangja a helikopternek, ami jött. Majdnem ott hagyott, mert közben néztem a városba hogy nem e jönnek ránk, szó szerint az utolsó másodpercbe tudtam ráakasztani magam, miután feltűnt hogy bal oldalon írja hogy 5 másodperc múlva odaér.
Kérdeztem a többieket, ők is azt mondták hogy nem hallják a hangját. De még fent a levegőbe sem lehetett semmit hallani a levegő süvítésének hangján kívül. Elég fura volt.
Pár napja meg olyan történt hogy az egyik duo tagjai random eltűntek miközben harcoltunk velük. Nem voltak közel, 300-400 méterre, egyik egy kőnél, másik meg futott kint a semmibe, és mindkettő random eltűnt, mintha ott se lennének, de lőttek minket szóval tuti nem valami sima render bug volt.
Meg van egy harmadik bug is ami viszont gyakran előjön, nem tudom láttátok e már hogy valamikor megjelenik valahol egy bazi nagy tár, vagy egy egész fegyver a távolban. De ilyen hegy méretű, még a skint is lehet látni rajta sokszor.
-
Aprósólyom
addikt
Na, most találtam végre valamit.... egy PUBG bejegyzést a változásról: https://pubg.com/en/news/8272
De itt sem említenek semmit sem az Artisan tokenről. Elméletben a megmaradó 4 artisan skin továbbra is az "Artisan Crafting" oldalon lesz elérhető. Ott meg csak Artisan tokennel lehet most fizetni... Ennek ellenére a megmaradó skinek is lejárnak majd... Furcsa megoldás...Tényleg valamilyen nagy upgradre készülnek.
szvsz: Remélem sok gyermekbetegséget javítanak, mert szerintem nagyon gyenge az a fejlesztői teljesítmény, ahova eljuttatták a játékukat 8+ év alatt. -
pehaa
tag
válasz
Aprósólyom #30494 üzenetére
Én inkább elköltöttem, minthogy elvesszen.
-
Aprósólyom
addikt
Kivezetik az Artisan skineket? 3 nap múlva lejárnak. Vagy a tokenek is lejárnak? Költsem el őket?
-
Ez mi a tököm már, milyen barom újítással álltak elő már? Ma elindítottam a játékot, de olyan pályákra dobott be, amiktől csalánkiütésem van, azokról eddig mindig kiléptem instant. Ma kb. három ilyen alkalom volt, erre nem enged tovább játszani, ilyen üzenetet kapok, a "Play" indításra: "You have already played the maximum number of matches today."
Ok, tárgytalan a fenti, véletlenül a "Casual mode" módon állt a kapcsoló, ezért írta ki jogosan, igaz már ezer éve nem toltam ezt a változatot. -
Winne
nagyúr
Az normális, hogy lvl 500-nál körbefordul és kezdi elölről a számolást?
-
Winne
nagyúr
Mi a tököm történt az smg-kel? Olyan recoilos lett az mp5, amilyen sosem volt talán korábban.
-
-
dudu5130
őstag
Ki milyen fegyver komboval csapatja?
-
saen
Topikgazda
-
jimpo
senior tag
válasz
Aprósólyom #30479 üzenetére
Kicsit félre érted a dolgokat.
Pont az X3D mellé nem kell órás a magas frekvenciájú, alacsony késleltetésű memória. AM4 platformon legalábbis untig elég egy 3000 MT/s CL 16 kit is.Na ilyet az Intel 12600KF mellé és már nem is olyan jó vétel....
Persze drágább (DDR5), magas frekvencia és alacsony késleltetésű memória esetében más a helyzet. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Grave_444 #30478 üzenetére
Azt nem tudom sajna, de mivel láthatóan szépen skálázódik az RTX 3080 Ti FE, így ezt az ismeretlen infót negligálom. Annyit teszek, hogy bízom der8aurer precizitásában és elfogulatlanságában.
Abban a képben a "hiba", hogy a videó relatíve régi, majd 3 éves (2022. május).De itt egy frissebb (2025 február), igaz csak pár procit tartalmaz, de azok legalább elég meghatározó szereplői a piuacnak:
*forrás: https://youtu.be/JKo1sPpMqkg?t=1084#30477 DiszNóÓl: WIN 24H2 update sokat javított a ryzen 7000 és 9000 teljesítményén. Ezt tesztelte a HW unboxed.
Most jobb vételnek tűnik egy 7500F - 7600X egy normálisabb DDR5 kittel vagy egy 12600KF 65k HUF, a 14600KF meg 82k HUF. Túl van árazva az AM4-be való X3D, pláne annak fényében, hogy az abszolút minimum javításához igencsak drága DDR4 kit lenne szükséges. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Aprósólyom #30475 üzenetére
Mi az esport setting?
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Sima 5600xrol valtottam 5700x3dre ami azert nem akkora kiadas ha az 5600-at eladom... Szerintem megerte
-
jimpo
senior tag
válasz
Hamarabb veszek egy 12600K-t.
A memóriát se felejtsd el mellé, mert annak valóban kell a 3600 C14 hogy teljesítsen is. Viszont az X3D más tészta....
Nézegesd tovább a teszteket! Én megyek játszani. -
Aprósólyom
addikt
Whut? tényleg csak az okoskodás megy.
Hát pont ez az, én is csak az tudok, hiába nézek meg 1000x tesztet. Az a konklúzió sokkal reálisabb, hogy szimplán bénák a fejlesztők, mert csak csúcs vassal lehet simává tenni ezt a címet.
Nem akarom lebecsülni a képességeit egy 5***X3D-nek, de azért nem egy megváltás. Sokkal magasabb az avg-je, de ettől még a min. fps--en nem tesz csodát. Márpedig egy 5600X-nél sem az AVG-vel van baj, az elég magas és bőven kihajtja a 170Hz-es monitorom.
Viszont egy 5700X3D/5800X3D-ra biztos nem dobok ki 100k-t, mert tök felesleges, lásd a képet. Hamarabb veszek egy 12600K-t.Nagyon ritkán éri meg későbbi CPU upgrade-ben gondolkodni, mert mire eljut oda az ember, az újabb cpu architektúrák értelmét vesztik a platform kihúzásának. Persze ez akkor igaz, mikor CPU bottleneckben játszik az ember, de competetive címeknél általában a CPU limit a probléma. Ki játszik full ultrán és alacsony fps-sel? Csak a koca játékosok akik véletlen feltesznek egy competetive címet
-
jimpo
senior tag
válasz
Aprósólyom #30473 üzenetére
Lehet.
Amúgy nem tudom.De az okoskodás megy...
Intel esetén csillió az erősebb csúcs processzor, vagy kuka, eladás és platform csere egész.
AMD oldalon simán mehet ugyanabba a lapba a 7500F vagy 7600X helyére egy X3D CPU.
Ami szintén nem olcsó, de szereti az emelt Cache méretét a játék.Nem kérdés, melyik nyújt normálisabb fejlesztési lehetőséget.
Bár ha az adatlapodon lévő R5 5600X stimmel, én egy RX 6800 körüli kártyával is AM4 X3D -re ugranék. Tapasztalatból mondom.
Aztán majd később persze mehet erősebb GPU, de inkább platform csere, viszont akkor azonnal AM5 X3D.A magas átlagos FPS, tisztességes alacsony képkockaszám nélkül mit sem ér....
Ez utóbbi miatt mondjuk nem optimális az AM5 non X3D kombináció. -
Aprósólyom
addikt
*forrás: https://youtu.be/23aUKnVPpa4?t=1034Valaki tudja ezt nekem értelmezni, aki elég sok vasat próbált már PUBG alatt?
13400F-14400F RAM OC-val alig marad el a CPU OC+RAM OC 7500F-7600X pociktól. Ez reális lehet?
AVG-ben van ugyan ~11% elmaradás, de főleg az 1% és 0.1% érdekes, mert az AVG-t úgy is felhúzzák a könnyebb terheléses helyzetek, azt nem szoktam olyan súllyal figyelembe venni. -
PeL
addikt
Ők nem örültek ma este
https://www.youtube.com/watch?v=2f33hvbzZ70 -
DiszNóÓl
senior tag
-
Aprósólyom
addikt
Az elmúlt 1 hét framerate teljesítményről nyilatkozzatok légyszíves: változatlan, jobb, rosszabb?
Pár napot kihagytam, mert RAM váltásban vagyok és nem tudom hogy update/server update vagy a RAM hatása-e, hogy az én tapasztalatom, mintha folyamatosabb lenne, kvázi kevesebb a kisebb-nagyobb micro lag.
-
PeL
addikt
válasz
gyuribácsi88 #30462 üzenetére
Szervert nem tudsz választani, csak VPN-el lehet megoldani hogy másik régióba kerülj.
-
Hol lehet most szervert választani? Ez a sok orosz, ukrán meg török gyp-s levisz az életről.
-
dav1dkaah
tag
Sziasztok!
Társ híjján hébe'-hóba' játszom. Hétvégente nincs valakinél egy szabad hely pár órára? Egyedül nincs kedvem de értelmes emberekkel lenne
-
Thom95
tag
Aktívan szoktam játszani, TAMAS95 néven, hétköznap 1-2 kör, amennyire engedi az idő meló után és az esti rutin kezdete előtt.
Hétvégén meg akár pár órát is.
Közben segítséget is kérnék. Vettem egy jbl quantum 100-as 3,5-es jackes fülest. A problémám ott kezdődik, hogy mikrofonos, de 1 jack kimenete van, ha így használom simán zöld portban, hang van, de mikrofon nincs, azóta vettem egy splittert, win fel is ismeri, viszont az emberi hangom nem hallják a csapattársak, csak meccs közben néha életre kel és az effekteket meghallják.
Minden beállítást próbáltam már, valakinek ötlet? Inkább vegyek valami normális usb portos Logitech fülest? -
Winne
nagyúr
MK12-nek nem örülök, az a kedvenc.
Lehet újra kipróbálok valami 7-est így, hogy nem olyan nehéz.
A progressive fegyverek bontásából a nyersanyag nem egy rossz irány, kezd kicsit elérhetőbbnek tűnni azoknak is, akik nem tolnak ebbe pénzt, de mondjuk szeretnének egy fegyvert legalább feltolni rendesen.
-
saen
Topikgazda
-
Aprósólyom
addikt
Sanhok lagg-ra próbáld ki a re-bar / Smart Access Memory (SAM) kikapcsolását. Nekem jobb lett. (TUF B550M-Plus + 5600X + 6600XT kombó)
Én BIOS-ban is lekapcsoltam a re-bar-t, de még az above-4G decode-t is. (Nem csak a Radeon Softwareből. De lehet a szoftveres kikapcsolásnak is ugyan az lesz az eredménye) Jelentősen jobb lett a Sanhok pálya. Nem lett totálisan lagg mentes, de az über brutál megállások megszűntek.
-
hegegabi80
addikt
Én csak heti 1-2 alkalommal tolom este, ahogy időm engedi.
Mi lenne, ha összeírnánk kik aktívak még innen ph-ról, megadnánk a steam nick-et és akkor látnánk éppen ki aktív, így tudunk egymáshoz csatlakozni.
Feltéve mikor kinek mikor van kedve és ideje.
-
Orgi
addikt
Írtam privit.
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Nagyon hobby szinten játszogatunk, főleg casual meccseket majdnem minden este 9-fél10 körül. Kiesett a 4. társunk, viszont így hárman kb mindig sz*punk a végén 4-es csapat ellen. Gondoltuk keresnénk egy állandó társat, ha érdekel valakit ilyesmi... Olyan 400-as szinten vagyunk amúgy. -
Land
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #30435 üzenetére
Vajon javították a Radeonok alatti mega laggolást Sanhokon?
-
Winne
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #30435 üzenetére
Hálistennek jó szarok ezek a skinek is.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
pehaa
tag
válasz
LendvaiFeri1 #30424 üzenetére
Volt amikor a PASS is adott bőven.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Ranked rewardsnál pl
tegnapi ranked, 10 golyó volt az utolsó playerre, társam meg trollkodott
-
PeL
addikt
válasz
Nyithatod a tokent hunter's chestből szökőévente, meg bizonyos repu szint után is kapsz valamennyit ha eléred.
-
Winne
nagyúr
Bezzeg a nyomorult teamchatet nehéz lefejleszteni még mindig.
-
M@trixfan
addikt
Hát nem tudom. Ha egyedül szeretnék játszani akkor megyek egyedül. Pont az emberi társ a lényeg a csapatban, főleg duóban. Miért kell itt is elrontani a társaság élményét?
Mennyivel másabb lenne ha egy új HL játékban, vagy egy Metro játékban mutatná be a fejlesztő csapat, hogy micsoda jó “AI” van az ellenfeleknek, barátoknak! Honnantól lesz ez nem igazságos taktikai előny, hogy jobban vezet, azonnal lát, rögtön tudja mi hol van, stb…? Valahogy nem jó felé megy ez az egész a régi időkhöz képest, ahol a művészi kreativitás ipari remekműveket rakott le az asztalra. Gaming szempontból maga az 5000-es széria bemutatója is tiszta “AI” volt…
-
jimpo
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
Mi sokat mentünk duo+2randommal(vagy egyedül). Vannak szabályok, ha nem beszél vagy nem jelöl én se nagyon kommunikálok velük. Sose a random az első, nem szabad nekik elhinni azt hogy safe res, mert sose az. Rengeteget streameltem azt hogy randomokkal játszok diában és sokan nem értették hogy bírom még
-
Grave_444
nagyúr
"Itt is sok a toxic meg önálló életet élő player"
Ahj bakker, néha magamra ismerek.
Ha egyszer nem jönnek, unatkozok várni. Ahol lőnek oda kell egyből menni.Viccet félretéve én mostanában csak intense br-t tolok randomokkal, általában 4-ből 3-an azért egy helyen maradunk, de a full squad sem ritka.
-
Úgy 2200 órám után, amit én is javarészt a normálon töltöttem, meg töltöm ma is, már csak squadban, randomokkal, ugyanaz a tapasztalaton, mint amit írtál. Átlagban tíz esetből hétszer, pár perc után, mindig egyedül maradok, és úgy próbálok valamit kihozni a szituból, általában kevés sikerrel.
Még ha nem is én vagyok a squad hajjakendje, akkor is szoktam a leugráshoz, egy viszonylag távolabbi, nyugis helyet jelölni, ahol lenne idő normálisan felszerelkezni, de ilyenkor is a többség általában Rambo-üzemmódba kapcsolva, azonnal leugrik a gép útjába eső, első legforgalmasabb helyre, azután persze rövidesen kakukk nekik.
Még egy dolog van, amitől a már nem nagyon létező hajam is kiszoktam tépni, az meg a járművezetés. Ha nem én vagyok a sofőr, a sok idióta azzal szórakozik, hogy behajt a játék sűrűjébe, ami még úgy ahogy elfogadható is lenne, de közben meg folyamatosan nyomják a dudát, gyakorlatilag felhívás a táncra, hogy itt vagyunk, lőjetek már le, ami általában be is következik, mert mindenki ránk lő, aki él és mozog. Ilyen szitunál, még kiszállni se tudok, mert ha megpróbálom, az is instant fekvés. -
PeL
addikt
válasz
DiszNóÓl #30409 üzenetére
Mennyire élvezhető randomokkal? Itt is sok a toxic meg önálló életet élő player, vagy jellemzőbb a teamplay? Néha mikor 3-man squadoztunk normalon volt hogy beengedtünk random negyediket, de 10-ből jó ha 5 együttműködött, a többi vagy teljesen külön ugrott tőlünk akár a map teljesen más részére, vagy rögtön odament az enemyhez lelövetni magát aztán ki is lépett stb. Összességében normalon nincsenek túl jó tapasztalataim velük. Rankedet meg nem is játszottam még szinte egyáltalán mióta külön van
-
-
PeL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest