- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz zsoltzsolt #7153 üzenetére
Szitással az orr alatt, és biz. helyeken hatékonyabban le lehet szedni..
IGaz most a 12-es fej van a Philipsembe és összehasonlithatatlanul jobb mint a 11-es, de az orr alatt akkor is necces maradt. -
Bali27
addikt
válasz Gergely0809 #7130 üzenetére
Nem hiányozhat minden mai férfiből a tesztoszteron.
-
Bali27
addikt
válasz Namelesske #7126 üzenetére
nagyon komoly
-
Bali27
addikt
válasz Atlantis #6992 üzenetére
A gyenge arcszőrzetet mind viszi szépen szerintem.
Viszont a szitással (egy testszőrzetnyirónak volt szitás feje) mivel erős a szőröm amig nem volt 3d-s fej (18.000 Ft csak a fej) addig a szitással a nyaki hajlatokat, a szám fölött sokkal hatékonyabban leszedte mint az alap körkéses. -
Bali27
addikt
válasz Atlantis #6990 üzenetére
Szerintem neked tök mindegy hogy melyiket veszed.
Ha sűrű fekete erős napontakénytelelenlennélborotválkozni Bigibolyos lenne akkor már saját tapasztalatból mondanám hogy rezgőkéses kollégák visszaírásaiból szemezgess, nekem meg körkésesből a 3D-s fej vált be, a sima Phillips Rq11-es neked lehet még simán jó lenne, nekem gyenge volt, főleg a nyaki hajlatban. -
Bali27
addikt
válasz egykori #6986 üzenetére
Jó az.. Most 10 ért láttam talán a berényi vagy gyöngyösi? tescoban 3-as Braunt De mondom mi a fenéért ilyen olcsó? Nem mertem megvenni, még tartaléknak sem.
De ha lesz még 1 villanyborotvám ha csak a Braun nem áll elő valami újjal akkor én is a Pana mellett voksolok.Visszafelé és vízszintesen növőből nekem bár csak 3-4 lenne
-
Bali27
addikt
válasz Gergely0809 #6984 üzenetére
csatlakozom
Ja az Rq12-es fej iszonyatosan bevált!!! -
Bali27
addikt
Az első körkéses amivel meg vagyok elégedve ez az Rq12-es.
Van egy remington testszőrzetnyíróm amihez van egy "egyszerű" szitás fej.
Abszolut nem rossz.. Ha az Rq12-es fej nem jött volna ennyire be akkor tuti megvenném a Panát.
Bocs ha van hiva csak már letoltam a vacsi után 2 hideg söröcskét[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
válasz egykori #6890 üzenetére
A reklámban mindig ilyen ápolt arcú, alig szőrös srácokat tesznek, amit még a Braun1-es is simán leszedne.
Sokan írták már hogy ebben a felső kategóriában Pana, Braun stb szinte egyre megy, de youtubeon is rengeteg videó, összehasonlító videó van róluk. Érdemes ott nézelődni.
Egyébként nagyon meglepő volt hogy az Rq11-es fejjel a villanyborotvám mindig a nyakamnál ott hagyta a szőröket, az Rq12-essel igaz picit természetesen többet kellett átmenni ott mint a sima felületeken de leszedte! Gondolom ez egyén függő. -
Bali27
addikt
Ja az rq 12es fejbe ha picit is szalas a törülköző beleakad.szoval csak óvatosan ha nem akarjatok h kitorjon egy resze...
-
Bali27
addikt
válasz Gergely0809 #6878 üzenetére
Mint láthatod a régiben az egyik ki van törve.No ez a masodik mert az eredetit leejtettem es kitört egy "fog",kicsereltem mert volt itthon egy regi korkeses phillipsem es arra.A végén mar abbol a részből kivettem a kést mert valamiért az is kitört pedig nem ejtettem mar le..es olyankor ugy megmar mint ha áramütés érne.szoval jol láttad,az egyik szita vagy mi cserélt
-
Bali27
addikt
Tapasztalat.. A 11-es fejjel próbáltam nedves borotválkozást de kiábrándító volt... Hozzá kell tennem hogy a borostám olyan erős, és sötét hogy 2 nap után a western filmekben az ilyenekről gyújtják meg a gyufát
Rq12-es szó szerint lenyűgözött.
Nyakamon amit a 11-es szinte a hajlatokban mind ott hagyott totál leszedte szinte alig több ráfordítással mint az arcom sima helyeiről, ahol egyébként úgy szedte le hogy azt hittem álmodok! És nem túlzok egy cseppet sem. Nagyon nagy a különbség, csak ajánlani tudom. Remélem a 1150-es em akkuja is bírni fogja.
Ja csak a pajeszomnál kellett a legvégén picit pengével egyenesre igazítani de szerintem ez evidens.
Hasraütésre a pengés borotválkozás kb 97%-át hozta simaság/szőreltávolítás gyanánt egy bigiboy arcon -
Bali27
addikt
A cucc meg itt van... Picit nagyon más a régi Rq11-es fej.., ,
-
Bali27
addikt
Sziasztok! Na megjött az Rq12-es fej!!! Emagtól rendeltem az elején picit megijedtem mikor kibontottam a csomagolást mert ki volt nyitva a doboz ahogy a képeken is látható De aztán a tartalommal semmi baj nem volt! , ,
Philips Romania meg lekapart árjegyzék De mondom a tartalom kifogástalan![ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Elnézelődtem az időt.. Még mindig megy.. Bár gondolom picit téphet.. 75 perc
Ennyi volt.. kezd lassulni... 80 percnél[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
válasz Namelesske #6850 üzenetére
Már 45 perce megy folyamatosan és még bírja... Gondolom akkor bevállalhatom a 12-es fejet...
-
Bali27
addikt
válasz Namelesske #6848 üzenetére
Teljes ciklus az azt jelenti hogy majdnem lemeríteni?
Kb mennyi ideig kéne bírnia órába? Mert most töltöm fel, aztán meg lemerítem és megnézem hogy mennyit bír. -
Bali27
addikt
Sziasztok.. Akinek Philips körkésesnél (11 es széria) fej gondjai vannak és cserélni akar az nézze meg ezt a videót.. Most találtam.. Az a lényeg hogy a 2D-s fejhez jó a 3D-s 12-es fej.. uh meg is rendelem D upgrade 3D
-
-
Bali27
addikt
válasz zolikaDB #2925 üzenetére
Hát nem irigyellek.. Amikor a 2 késes Gilettek voltak nekem akkor volt hasonló gondom mint Neked..
1/ 5 késes gilette vagy próbáld ki a Baleabol ugyan azt..
2/ Nem akartam irni mert a végén azt hiszik hogy a DM beépített embere vagyok, de kb 600 ft körül van a Balea borotválkozó gél és iszonyú jó.. A Gilette nekem nagyon nem jött be( a gél terén) Nyáron hogy hűsítsen, kis fogkrém + gél + pamacsoló és teljesen más érzés borotválkozni..
3/ Amikor bekened az arcod zselével, hagyd 1 percet.. Többet nem érdemes mert ugy sem puhitja be a drótszőrt + ki is szárad... És iszonyú lassan húzd a pengét a bőrödön.. Érezz rá mert a gyors borotválkozás mint a Gilette reklámban az csak parasztvakítás...
4/ Sószappan.. Utána csíp ha átdörzsölöd a bőröd és kb 10 percig vörös lesz.. De utána meg selymes és lefertőtleníti.. -
Bali27
addikt
válasz zolikaDB #2923 üzenetére
Na ja.. Szintén zenész... + Bigiboy borosta..
Ha sok időm van akkor gőzölés után borotválkozok.. (télen szauna után a fürdőben)
Ha nincs sok, akkor villannyal le a nagyját, aztán nekem az 5 pengés Balea (DM termék) jött be legjobban..(olcsó a + penge is és legalább olyan jó mint a gilette csak féláron) Tök mind1 milyen zselével, + 1000 Ft körül szintén a DM ben van ilyen pamacsoló mint nagyapáinknak, és az kib. jó a zselével....
Borotválkozás után meg sószappan, vagy feketeszappan.. Mind a kettő jó drága de nekem pl a sószappan már vagy 3 éve megvan és alig fogyott belőle.. igaz mar de lefertőtlenít 100%-ban.[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
-
-
Bali27
addikt
Van egy Philips 1150-em, és tegnap kicsuszott a kezemből.. SZétesett.. Összeraktam,először ilyen hülye krepegő hangot adott ki.. Majd ujra szétszedtem, összeraktam és utána jó lett... Észrevettem hogy a fejből 1 ilyen "vonás" kitört, szóval ott dupla akkora a rés...és néha húz is.. és nem is borotvál úgy ahogy előtte...Csomó ott marad stb..
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
Gondolkodom egy 1250-es fejen... Erős szőrnél kb mennyi különbség van a 2 fej hatásfoka között? -
Bali27
addikt
Tudom ez nem az apróhirdetéses oldal de ha érdekel valakit akkor eladnám a pár hónapos Philips Rq1150 em... 25ös irányár környékén. Li akarok valami mást próbálni... A régi álmom egy Panasonicra fáj a fogam.
-
-
Bali27
addikt
válasz icecave #2815 üzenetére
KArácsony előtt vagy 2 héttel... rendeltem egy elektromos borotvát..
Kaptem utána egy e-mailt.. ugy karácsony előtt, hogy karácsonyra nem tudják kiszállítani.. De ha megerösitem amailt, akkor érvényes marad a rendelésem és kihozzák csak később..
Megerősítettem..Januárban Isten tudja meddig hivogattam őket.. Sosem vették fel, mailre nem reagáltak..
Régebben vettem egy szájzuhanyt is tőlük.. Akkor pár hetes késéssel de megkaptam.. Akkor ugy elgondolkodtam.. De ez a borotva tényleg jó áron lett volna amit kinéztem.. -
Bali27
addikt
válasz andrasferenc #2813 üzenetére
Akkor engem nagyon nem szeretnek valamiért..
-
Bali27
addikt
válasz andrasferenc #2810 üzenetére
Digipig??? Felveszik a telefoönt is és az árut is megkaptad??? Engem tavaly év végén brutálisan megszopattak.
-
Bali27
addikt
Kaptam kb 2002 környékén egy series 7-est.. Amit most vettem egy rq 1150-t..
Nézegettem a fejet, és szinte ugyan az... annyiban ujabb és másabb a 1150 hogy az egész fej rugalmas, nem csak a körsziták vagy mik.. Szóval az rq12röl még nézegetek teszteket meg h.sz.-t-- és ha jó akor lehet megrendelem a fejet.. De egyenlőre a 1150 nem nyügözött le, mert lehet hogy van benne ilyen szörfelállító vagy mi de erős borostánál ugyan ugy ott marad az a sok sötét vizszintes vonal az arcodod.. + Van egy szitás remingtonom.-. 2 vágófej van benne, de az még rosszabb erős szőrhöz ahogy eddig tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
A töltést hogyan lehet a legoptimálisabban megoldani? (minél hosszabb akku élet a cél)
Lemeriteni, és csutkára fel, vagy minél többet legyen feltöltve... még 1 használat után is.. -
Bali27
addikt
Az RQ 12/40 és a 12/50 között mi a különbség? Tudja valaki? ÉS hatásfogkilag jobb az RQ12-es fej mint ha a 11-est használom, aztán szitással a nyaki hajlaton átmegyek?
-
Bali27
addikt
válasz Flashcash #2604 üzenetére
Hát igen.. Rohadjanak meg hogy nem hozták.. Most meg a másikat választottam... Az se rossz de furdaaaal a kivácsiság.. Nekem van egy régi remington testszőrnyíróm amihez van ilyen 2 pengés szitás borotvafej... Türhető a nyaknál de a többinél elég gyenge.. Féltem hogy ilyen lesz a Pana és a Braun is.. ezért amradtam akörkésesnél.. De ha alaki megveszi a Panát akkor okvetlen írjon ide hogy mi a helyzet..
-
Bali27
addikt
Szia.. A szöveged első részére.: DM ben a Balea 5 pengés.. Rohadtulé bevált ha pengés kell.. Sztem jobb mint a Gilett Mach3...
Második részéhez.. Én is az RF 31 et néztem ki.. Meg is rendeltem karácsony előtt de nem hozták meg.. Most a Philips RQ1150-t rendeltem.. Nem rossz de csalódtam a Philipsben.. Ennek az elődje kb 10 éves és Series 7 van rá írva.. Erre Series 8.. ÉS ugy látom hogy annyival jobb hogy ujjak a kések...Azaz kb 10 év alatt alig változott ez a kategória.. És még a Philips a nagy fejlesztő No mind1..
Szóval furdalja a Panasonic az oldalam de nagyon... De arra hogy mennyire erős a szita nem tudok válaszolni.. Gondolom a borosta erősségétől és a használat gyakoriságától is függ..[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Aham.. Szinte teljesen lyukas..A fej belső részén is..[link] Nem semmi.. Akkor ez tuti kompatibilis az RQ11-el?
Mert elgondolkodok egy ilyen fejen.. Gondolom érezhető a különbség -
Bali27
addikt
Megjött.. Ki is próbáltam..
Az ősrégi régi Philipsem fejére series 7 van irve.. erre series 8.. Alig más... És max tényleg csak kicsivel jobb..
Az arcon elég szépen leszedi (3 napos borosta) de a nyakon otthagyja.. Szerencse hogy van egy ősi szitás borotvám és azzal azt a 2 centis csikot szépen le lehet huzni..Szóval réájöttem hogy a 3D fej az hogy szét nyilik annyiban más hogy a nyaknál jobban leszedi.. De akinek van egy szitása a nyakra annak nem kell 3D-s..
Szóval türhető.... De kiváncsi leszek a Panasonicra is... Igaz erős borostán kéáne a szitást tesztelni...
-
Bali27
addikt
Megrendeltem a Philips RQ1150-t... Ha nem olyan lesz amilyenre gondoltam, mármint a hatásfoka akkor berágok nagyon, elborul az agyam és megrendelem a Panát is... Ha az sem jó akkor a seggem beleverem a földbe.. aztán vatera... és marad a gilette.
-
Bali27
addikt
Ha jol vettem észre az RF nél 4 penge van, az RT nél max 3, de nagyobb tudás..
Szal az RF erősebb, az Rt meg komfortosabb... Milyen az arcszőrzeted? MErt ha erős mint pl nekem akkor talán érdemesebb lenne kipróbálni az RF31-et...De majd mindenképp írd le a véleményed... Én nem merem megkockáztatni a szitásat.. Pedig decemberbe megrendeltem de nem hozták! Most meg egy Philips Rq vagy Qr? 1150et veszek.. Az kb 30 bol meg van (igaz több mint 23, de inkább összeszoritom a fogam és picit többet adok érte , de ez tuti jó, ráadásul igaz 18.000 a fej hozzá de jó hozzá a 70.000 Ft os azaz csúcskategóriás gépek 3D-s feje...
-
Bali27
addikt
válasz sanzi89 #2575 üzenetére
Én is rá voltam nagyon izgulva erre a Panára.. MEg is rendeltem decemberben egy szuper cégtől aki baxott kihozni.. és elérni se lehetett őket
A Braun 3 ról meg akár milyen tesztet olvastam, az erős sűrű borostára (bigiboy fazin mint én is pl ) nem a legjobb.. Amik már jól lehozzák azok már 70 körül vannak.. Mind Panából mind pedig Braunból is..MOst egy régi karácsonyi ajándékom haszbnálom, de az kicsinálja a bőröm.. Philips az is valami 14 es a vége de mmultkor láttam hogy Rq6- vagy Hq vagy milyen 6os .. vagy 10 éves.. eredeti pengével
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Német tesztben olvastam a Panáról is meg a Braunról is hogy a sűrű erős borostát nem nagyon szeresse.. Szóval maradok ennél..[link] Ez 31 körül van.... De legalább jó darabig borotva marad..
-
Bali27
addikt
Egy rohadt jó igaz francia oldal.. Csomó borotva teszt és mindegyikhez elemzés + videó.. és van google fordító... Még rímelt is,.,... [link]
Pl Canonfan borovájáról ezt írja.. / google fordítás /
Összegzés Ez a borotva impozáns. Súlya és mérete miatt át egy nehézsúlyú. Vele, borotválás nem igazán jól szórakoznak. A rezgések kapcsolatos zaj és a hatékonyság megkérdőjelezhető a borotvafejből nem teszik a modell a maga nemében. Az ismétlődő szakasz, sajnos kötelező, végül a bőrt irritálhatják az érzékeny területeken. Ez a borotva érdekli? További információ elérhető a 350cc teszt.
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Az utmutatóban egymás mellet van a 31 és a 41..
Ja srácok.. Szitás vagy körkéses erős borostára szerintetek? Régebben nekem mindenki a körkésesre esküdött...[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
válasz aronpapa #2564 üzenetére
Ez mérvadó? A Gilett is jó régi, a DM Terméke amimég igen csak nem régi a Balea 5 pengés borotva meg pont olyan jó mint a Gilette.. Mindkettőm van
Engem inkább az érdekel amit sehol sem találtam hogy milyen elven müködik a nyírás.. AMi a szita alatt van az érdekel mert az a nem mind1.. Panánál ok a dolog de a Braun nagyon nem akarja megmutatni.. ÉS a részletekbe lenne a lényeg.. MErt a Pana 80.000es cuccában 4 ilyen nyírórendszer van... és 5 kés...
A Braunéba meg lehet 2 nyirófej és 3 kés.. AMit kinéztem az 2 nyirófej 4 kés...
-
Bali27
addikt
Ok.. köszi a gyors választ..
Akkor nekem kell kipróbálni... A Digipigtől megrendeltem december 13-án...December levégén kaptam egy "visszamenőleges" e-mailt hogy december 24-re nem tudják teljesíteni a rendelést mert annyi a munkájuk Persze telefont nem vettek fel SOHA.., e-mailra nem válaszoltak!!!!! De küldjem el ujra a megrendelést ha még kellElküldtem, és semmi . Januárba meg már a 27%os áfa miatt drágább lett vagy 2.000 Ft al.
MOst meg ez van az oldalukon.. kirakva [link] -
Bali27
addikt
SZia.. Ahhoz amit az előző h.sz-ban mutattam mit szólsz?? Itt van a leírás róla..
No meg erős borostához kéne..
Én már régebben összehasonlítgattam a Braunt, meg a Panasonicot.. Ha lehet a leírtaknak hinni, és a paraméterek igazak akkor a Pana sokkal jobb.. De itt a részletes leírása..[link] -
Bali27
addikt
Sziasztok..
AZ érdekelne hogy erős borostára melyik a jobb a körkéses vagy a rezgőkéses?
Van egy ősrégi rezgőkéses philipsem, de már tépi a szőrt.. Most ezzel szemezek,[link] de gondoltam kikérem a véleményetek az ügyben
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave