Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerjoco
tag
Nemrég gazdájalettem egy braun 5040s-nek. Egész jól viszi a szőrt szárazon nedvesen kevésbé. Az egyetlen gond vele, hogy nyaki tájékon van 1-2 pont amit nagyon nehezen visz el.
-
tigerjoco
tag
CoolTech borotvát használt valaki, tud róla véleményt mondani? Összehasonlítva az 5040s-hez, melyik lenne jobb?
-
tigerjoco
tag
CoolTech borotvát használt valaki, tud róla véleményt mondani? Mennyire erős a motorja?
-
tigerjoco
tag
Helló! Én egy rezgőkéses braun borotván gondolkodom. Eddig sima borotvával borotválkoztam, de nem igazán vált be mert igen erős az arcszőrzetem és nem túl faszán viszi. Volt egy tízezer forint körüli philips körkéses borotvám, az se szedte le rendesen és volt, hogy rángatta a szőrt. Fél év után meg nagyon legyengült a motorja. Most olyan 20-40 között néznék borotvát és eddig a 340s és a 380s-t néztem ki magamnak. Fontos, hogy géllel is tudjam használni, mert így nem pattogok ki tőle annyira, meg praktikusabb, nyáron az izzadt bőrömön tologatni. A kérdés, hogy ezek elég erősek lesznek-e, ahhoz hogy levigye a 3 napos borostát. Ha nem akkor ti mit ajánlanátok?
-
tigerjoco
tag
Na, ma jött meg a borotvám, ki is próbáltam.(Philips HQ6990)
Nekem nagyon bejött, meg a bőrömnek is. És nem is volt annyira drága.Csak a takarítgatása kicsit macerás, de hát nem mindig kell kitakarítani. Elég könnyű kezelni és sokkal gyorsabban megvagyok vele, mint a sima kézi borotvával. -
tigerjoco
tag
Nincs olyan ismerősöm akinek elektromos borotvája lenne, legalábbis én nem tudok róla, szóval marad a topic böngészés.Már néhányszor beleolvastam ebbe meg egy másikba is amit zároltak. Amúgy meg kerek arcom van.
-
tigerjoco
tag
Én mintha valahol úgy olvastam volna, hogy a rezgőkésesek kb 1 évig húzzák a körkésesek meg 2 évig.Azóta már néztem egy HQ 6990-est és ez eléggé szimpatikusnak tűnik.Mióta megírtam a legutóbbi hozzászólásomat már nem is néztem igazából rezgőkéseseket. Mondjuk bármelyik mellett döntök is, a mostani 2 pengés eldobható vacak borotvámnál biztosan jobb lesz.
-
tigerjoco
tag
Nem akarok rezgőkésest, mert ha jól tudom akkor annak a pengéjét elég sűrűn kell cserélni, az meg mindkettőhöz drága.Amúgy már én is rájöttem, hogy neten kéne rendelni.
Köszi, hogy reagáltál írásomra! -
tigerjoco
tag
Helló mindenkinek!
Most gondoltam úgy, hogy jó lenne egy villanyborotvát venni.A kérdés hogy melyiket vegyemraun Red Cruzer 2874 vagy Philips HQ6970? A városban most ez a kettő van ami úgy árban megfelel nekem. Ha van más amit ajánlanátok hasonló árkategóriában az is érdekel.Előre is köszi a válaszotok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- Gran Turismo
- Nintendo Switch 2
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Weller WSP-80 páka és WDH-10 pákatartó eladó Új!
- BMW új 82, 78 vagy 74 mm-es embléma, logó motorháztetőre, csomagtartóra kék vagy fekete
- BMW új felni kupak, felni közép készlet 68 vagy 56 mm-es
- Tungsram infra izzó, lámpa ( 500 W ? )
- Baasha irodai szék teleszkóp, újszerű állapotú, 6 hónap jótállás/számlával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest