- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pola-Roid
aktív tag
Philips Series 6000 után ma beszereztem egy Pana LS9A-t.
Soha nem volt még Pana borotvám (tévém viszont igen, azzal nagyon meg vagyok elégedve), meg körkéses borotvát használtam az utóbbi 7-8 évben, szóval nagyon kíváncsi vagyok -
Đusty
addikt
-
nyikszi
őstag
Nekem is érzékeny a bőröm, főleg a nyakamon. Nem is tudtam inget hordani nyakkendővel, annyira kipattogzott. Most ugyan ahol dolgozok nincs előírva, de már tudnám hordani. Még 5 évvel ezelőtt vettem Braun 7-est és gyakorlatilag nulla az irritáció. A Fiamnak meg egy Philips 5-öst vettem, de neki még csak pelyhedzik az álla és a bajsza, de viszi szépen
Neki a pattanások miatt nagyon jó, ezt meg is erősítette a három alkalommal végrehajtott pengés borotválkozás után.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Klasszik pengés borotvát vennék. Van szakáll + arc szőrzet, azt géppel vágom le (2mm) a többit Gillette mac3 csináltam vágtam eddig. Szeretnék attérni erre a borotvára, hátha kicsit jobbak jövök ki anyagilag + jobb / szebb formát érek el. Illetve keresek átlátszó borotva zselét, amit a fodrásznál használnak.
Zselét hol tudok venni? Továbbá ki milyen borotvát ajánlana erre a célra?
-
erdey_a
addikt
válasz
Thomas1 #14991 üzenetére
hát én egy ideje már körkésessel borotválkozok, a philips előtt kínai borotváim voltak, azok edzették a képem, de érezhetően kíméletesebb azoknál a philips. jó eséllyel nem okoz sok irritációt nálad sem induláskor. utána meg hozzászokik a bőr.
pre-shavet az esetek 80%-ban szoktam használni, az alap barbont. néha a rohanásban kihagyom... -
xy.zsolt
őstag
Srácok, látom nagyon képben vagytok ezért kérdezem, hogy a philips "qc5115/" 15 hajvágót érdemes megvenni? 9k az ára media marktban. 4-5 évig ha jól teljesít már elégedett lennék. 0ás fokozattal vágnék hajat és szakállat.
-
Thomas1
addikt
-
Jenne
őstag
válasz
DrDobos #14981 üzenetére
Szia!
Például ezzel. [link]
Én egy ilyen tubussal a közeli mezőgazdasági/kertész centrumban vettem pár hete.
Használom például a két szoba harmonika ajtóinál, a felső műanyag sínbe egy kicsit gyufaszállal benyomtam és sokkal simábban és könnyebben csúszik az ajtó. Vagy a szobában a gardróbos csúsztatható ajtós szekrény felső sínbe egy keveset és már is finoman lágyan siklik az ajtó. Már ideje volt egy ilyen karbantartásnak. -
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Villanyborotva vásárlásán gondolkozok én is.
Amit tudni kell:
- 42 éves vagyok, ~26 éve borotválkozom
- erős szőrzettel rendelkezem, felfelé (növésiránnyal ellentétesen) borotválkozom, de így is láthatóan barna az arcom
- érzékeny a bőröm, ha 1-2 nap után ismét borotválkozom, akkor elvágom magam, kipirosodok,
- Gillette Fusion-t használok jelenlegErre keresek villanyborotvát, ahogy olvasom a hozzászólásokat, körkéses megoldás lenne a megfelelő nekem.
Generteles kuponnal néznék Philips S5886/30 vagy S5887/30 vagy S5885/35-ös gépet, vagy amit javasoltok ebben az árkategóriában.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Ezekiel Ston
senior tag
Én sose habosan használtam az elektromos borotváim. Fürdés szárad az arc 1 órát követően mehet rá a borotva. Tiszta és szuper. Plusz van bőrömhöz barbon after shave én imádom. (meg asszony is)
Szóval én csak szárazon tartom jónak az elektromos borotvát. HA habosan akarom akkor ott az 1pengés borotvám, de azt mióta megjött az elektromos parkolópályára tettem. -
Pikaa
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #14975 üzenetére
Te szárazon,vagy habosan hasznaltad?
-
Pikaa
aktív tag
Ma meg is érkezett a gép, ki is próbáltam, eddig nagyon bejön!
-
-
-
Sziasztok!
Tudnátok esetleg ajánlani olyan gélt vagy habot, ami tényleg megpuhítja a szőrszálakat, megkönnyíti ezzel a borotválkozást? A nivea/gillette gélek tapasztalatom szerint nem sok mindent érnek. Dm és rossmann van itt helyben.
Köszönöm szépen!
-
Nagya21
addikt
Hali!
Lehet használni habosan is, csak macerásabb a tisztítása, meg nehezebben viszi a hajlékonyabb puha szőrt.
A szita háááát az nagyon egyénfüggő mikor kell cserélni.... az általános javaslat 1.5-2 év.
Én a használt borotvámon(amit már 4-5 éve használok) most cseréltem szitát, hát ég és föld a vágásminőség......
Szerintem számolj 2 évente mostani árakon egy 25k-t.
Üdv Nagya -
venom8888
őstag
Sziasztok. Van nekem egy angol dugajos Samsung balde one. Imadom de kellene nekem hozza egy EU dugo,es egy uj fej, ezek megoldhatoak?
-
Pikaa
aktív tag
válasz
Nagya21 #14952 üzenetére
Nekem is a Panasonic ES-LV67-A803 típust adta ki, amint a következő hozzászólásban írta Ezekiel Ston.
Akkor ezt bátran meglehet venni?Pár kérdés gyorsba ezzel kapcsolatosan:
- Vizesen (habosan), vagy szárazan érdemes ezzel borotválkozni?
- Pengéit kell cserélni, s ha igen, milyen gyakran (heti 3-4 alkalommal használnám)? -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
freelancer68 #14958 üzenetére
jaaa...most már értem. Köszönöm.
-
freelancer68
tag
válasz
Ezekiel Ston #14957 üzenetére
Van hozzá tisztítóállomás.
-
Szerintem ne próbálkozz vele. Mert annyira preciz élezést nem tudsz csinálni ami megfelelő lenne. A gyárilag élezett kések a használat alatt lassan "összecsiszolódnak" a szitákkal. Ergo a körkéses rendszer önélező. Ha az összecsiszolódott penge+szita páros egységét egy élezéssel megszünteted, egy sokkal rosszabb eredményt kapsz. Még az is lehet, hogy a szita gyors ütemben fog kopni a megváltozott késél geometria miatt.
-
Nagya21
addikt
válasz
Ezekiel Ston #14953 üzenetére
Hali!
Es lv67 bármelyiket veszed jó, mert a müszaki alapok-fejmozgás-kések sziták egyformák, csak a kijelzésben, meg hogy mosakodós abban van küpőnbség.
Üdv Nagya -
Gloob
addikt
Kb 2 év használat után cseréltem a Philips 7000-es borotvám késeit, szitáit. Viszont megpróbálkoznák a régi kések élezésével márcsak próba képpen is, kiváncsiságból, hogy mire jutok. Valaki leírná, hogy pontosan hogyan kell csinálni? Köszi!
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Most elgondolkodtam hogy 50K-s áron veszek egy Panasonic ES-LV67-A803 borotvát...
Kérdés. Olvasom itt hogy sokaknak van LV67 de azon belül van több típus. Ez jó ez a típus? Erről beszéltek egyébként? -
Nagya21
addikt
Hali!
Most picit drágább a panasonic ES-LV67 sorozat(60k), euronics akcióban szokott lenni 48-52k.
5 pengés, nagyon jó.
Vettem egy utazót is, az is panaskodik ES-LL21most 29k, én akcióban 22-ert vettem.
A te phillipsed egy nagyon alap belépő gép, ne csodálkozz, hogy nem vitte a szőrödet.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest