Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
válasz
98bja #156236 üzenetére
Zoo8800 fórumtárs posztjához kiegészítésként:
CZDA, 1.4, Octavia kombi 2016. (20k km, én a felét tettem bele)
Alpjában meg vagyok elégedve az autóval, mondjuk egy-két dolog nem tetszik, de lehet élni velük. Például:
- kissé feszesre van hangolva a futómű, tengeribeteg nem leszel,
- a váltó lehetne finomabb, hangtalanabb,
- zajszigetelés nem egy VW vagy Audi.Zoo-val egyetértek, az 1400-1500-as nyomatékcsúcsot el kell felejteni, nálam 1650-1700-tól jön meg.
Én úgy gondolom, hogy hiába kis köbcentis, kis turbós pöcsköszörű matchbox, ráadásul kombi, nem vagyok útakadály a budapesti utakon.Fogyasztás - ugye, ez sok mindentől függ - nálam:
- város 7,2-7,5, télen 8 és kicsit felette
- autópálya: 6,2-6,5 (néha odalépek, ha olyan a szitu; gyerekkel nem száguldozok)Mivel garanciális az autó és szeretném, hogy még az legyen, márkaszerviz. Egy olajcsere (olaj, szűrő, leeresztő csavar, egyéb, rezsidíj) kb. 30-65 ezer Forint. Több helyről kell ajánlatot bekérni.
-
zoo8800
veterán
válasz
98bja #156236 üzenetére
CZCA motoros Golfom van.
Nemrég vettem, eddig 4000 km-t mentem vele, az ég világon semmi rendkívülit nem produkált. Olajfogyasztást nem vettem észre. Szervizben nem volt. A motor 1600-tól húz rendesen, a katalógusadat szerinti 1400-as nyomatékcsúcs kamu, itt terhelve a motort beleremeg. 3000-ig nincs valami szirén hangja, felette jobb, de akkor sem éppen vérpezsdítő. Fogyasztás országúton 4,5L, autópályán 6L körül van normál tempó mellett (nem csapatva, nem szüttyögve).
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest