Hirdetés
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
van egy VW Polo 9N típusú autóm, nem hiszem hogy típushiba, ez történt ma:
Járkáltam az autóval, 5 perc boltba be-ki, indítanám a kocsit és minden lámpa a műszerfalon eltűnt meg se nyikkan. A vízhőfok, benzinmutató is befagyott nem ment vissza hiába vettem ki a kulcsot. Próbálom újra, semmi nem történik.
Akku ki-be, kulcs be, rádió halványan már pislákol de semmi más, hangja nincs. Hívtam a segítséget hogy vigyenek már haza
20 percre rá jöttek értem, akkor megpróbáltam újra, kulcs be, akkorra a benzin/vízhőfok mutató visszaállt 0-ra. Műszerfalon kigyulladnak a lámpák, pöccinteném be és semmi minden eltűnt megint.Valaki járt már hasonlóan? Akkubajnak eddig semmi jele nem volt, mindig első pöccre indult. Plusz ugye előtte mentem az autóval szóval nem is hidegindítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest