Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Tsebacsi #188451 üzenetére
A feldobott opciók alapján én azt érzem igazán magad sem tudod, mit szeretnél.
Egyiket kinézted a fogyi miatt, majd utána máris RS Octavia kerül szóba.Másrészt érdemes lehet egy 240 lovas autót arra tartani, hogy a reggeli és délutáni "csúcsban" araszolj vele nagyrészt, ami megint nem biztos, hogy ilyen körülmények között hozni fogja a fogyit, és ily módon megint lehet csalódás?
Hozzávéve az értékvesztést is, bár ezt gondolom belekalkuláltad mikor az új autó szóba került. Engem talán ez "zavarna" a legjobban, mire leketyeg a finanszírozás többmilliós lesz a "deficit".
Ilyenformán én lehet megpróbálkonék a Passat GTE-vel, ha mégsem jön be, talán elég jól és gyorsan továbbadható, addigra meg lesz 1-2 éves Oktáv RS, ami az értékvesztés javán már túlvan, ha mégse jönne be a Passat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest