-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
Asszonykám ASV motorkódú A3-mának motorterében észleltünk némi hűtőfolyadékot
képen mellékeltem: vezető ülés oldalán van a motornak, ott ahol futnak a váltóbovdenek kb.
Honnan lehet eredeztetni ezt a szivárgást? valamiféle elosztót láttam "fölötte" de ott nem igen véltem felfedezni szivárgásra utaló jelet
Esetleg van valami ötletetek, tippetek?
Ahova a nyíl mutat, ott gyűjtötte össze azon a részen, szóval én arra a felette lévő kis kisegítő fűtőgyertyákat magában foglaló egységre vagy annak tömítésére gondolok, de gondoltam megkérdezlek benneteket, hát ha találkoztatok már ilyesmivel és vagy ismeritek az ilyesfajta probléma megoldását
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest