Új hozzászólás Aktív témák

  • KTTech

    veterán

    Sziasztok!

    A 2006-os BKD Seat Leonom kezd az idegeimre menni... a melegindítási gond, egy dolog, 80 fokos víz felett nehezen indul el. Ez megoldható lesz egy ECU programozással (kicsit optimista a lelkem indítási táblája).
    Az alábbi problémákat produkálja: elkezdte fogyasztani a vizet. A radiátor lyukas volt, csere. Szerelő szerint OK. Erre ma kb 1000km után ismét jelzett. Jobb híján feltöltöttem egy kis vízzel, mert kissé távol vagyok otthonról
    A turbo szintén a mai napon úgy döntött, hogy nem viszi túlzásba a működést. Korábban már csinálta, hogy nagy gázadásra indián üzemmódba váltott és füstjelekkel kommunikált. Ma ezt sikerült szinte állandósítania más kisebb gyorsításnál is. Elég ciki a dolog. Kb 1 hete lett egr és asv takarítva, mivel szerintem még soha nem volt109000 mérföld van az órában).

    Van valami ötlet, hogy merre tapogatózzak? Vagy egyszerűen locsoljam le benzinnel, ha már diesel és gyújtsam fel, vegyek helyette egy japán autót (3 hónapja megy, a vételár felét már ráköltöttem javításokra).

    www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

Új hozzászólás Aktív témák