Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Sziasztok emberek. Nem sokat értek a pendrive-okhoz előre szólok.
Nos tehát még pár hónapja a pendrive-ot telepítőeszközként akartam használni egy linux disztribucióhoz (lehet az is win volt), mivel már előtte is megcsináltam ezt többfajta windowssal is. Szóval vagy éppen nyomattam fel az ISO fájlt rá, vagy már telepítettem róla az OS-t, amikor azthiszem félbe akartam szakítani/félbeszakadt, és utánna annyi. Amikor bedugom mindig formázást kér, és soha nem sikerül, még különféle programokkal sem.
Szóval tudja-e valaki, hogy mi lehet a gond, avagy ajánlani tud valami igazán "okos" programot, ami ezt meg tudja mondani?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Politika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Sandisk 1TB SD kártya
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest